0

Η επανεκλογή μου στη Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής μού δίνει μια προσωπική ικανοποίηση για την αναγνώριση και αποδοχή από τους συντρόφους σε όλη την Ελλάδα, με τους οποίους συμπορευόμαστε σε αγώνες και κοινά ιδεώδη για την πολιτική, την κοινωνία, την Δημοκρατία.

Ο μεγάλος στόχος, όμως, παραμένει πάντα η πραγματική ζωή, που είναι μια καθημερινή μάχη με τα προβλήματα και τελικός προορισμός η οικοδόμηση μιας κοινωνίας ισότητας, ελευθερίας, δικαιωμάτων και Ειρήνης.

Εκεί κρινόμαστε όλοι όσοι ασχολούμαστε ενεργά με την πολιτική και τα κόμματα.


Είναι τιμή μου που δίνω την μάχη μέσα από τις τάξεις του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος που ιδρύθηκε για να υπηρετεί το Λαό και την Πατρίδα.

Και η Ροδόπη και η Θράκη θα είναι πάντοτε η πρώτη και μεγάλη μας προτεραιότητα.

Τις ευχές μου για παραγωγική θητεία και στους συντρόφους Γιώργο Πεταλωτή και Γιώργο Μανανά που μαζί με τον βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ θα είναι η ομάδα κρούσης της Ροδόπης σε αυτή μας την πορεία στη νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top