0

 

Στην φωτογραφία, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νότης Χαραλαμπίδης.

Με χαμηλούς τόνους αλλά εργατικότητα και μεθοδικότητα η δημοτική αρχή του Δήμου Κομοτηνής κατάφερε να εντάξει το έργο της κατασκευής του φράγματος στον οικισμό Σύμβολα, βορείως της πόλης, στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης προσθέτοντας πως με το έργο αυτό, εξασφαλίζεται η ύδρευση της Κομοτηνής για τις επόμενες δεκαετίες. "Για μας αυτή είναι η αποτελεσματική διοίκηση ενός Δήμου: αθόρυβη κι αποτελεσματική" τόνισε ο δήμαρχος της Κομοτηνής στην ανάρτησή του.

"Το φράγμα των Συμβόλων, το φράγμα που θα εξασφαλίσει την επάρκεια της ύδρευσης της Κομοτηνής και των οικισμών της για τα επόμενα τουλάχιστον 50 χρόνια είναι πλέον πραγματικότητα! Χωρίς μεγαλόστομες ρητορίες, κρατώντας χαμηλούς τόνους και δουλεύοντας με συνέπεια και μεθοδικότητα καταφέραμε τον μεγάλο στόχο: εντάξαμε την κατασκευή του στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων! Ένα όραμα δεκαετιών, για το οποίο όλες οι προηγούμενες διοικήσεις είχαν εργαστεί κι είχαν συνεισφέρει ουσιαστικά, με τις δικές μας επίπονες και συστηματικές προσπάθειες γίνεται πράξη! Για μας αυτή είναι η αποτελεσματική διοίκηση ενός Δήμου: αθόρυβη κι αποτελεσματική! Το πολυτιμότερο αγαθό για τους ανθρώπους  στο παρόν, αλλά, κυρίως, στα χρόνια που έρχονται, εμείς το εξασφαλίσαμε στους Δημότες μας!"


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top