0

 


Μια 22χρονη νεκρή, είναι ο απολογισμός αντιπαράθεσης μεταξύ μεταναστών και διακινητή στην προσπάθεια διέλευσης των πρώτων με βάρκα στη χώρα μας.

Το περιστατικό σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες συνέβη στην παρέβρια περιοχή Σουφλίου όταν ένδεκα παράτυποι μετανάστες αφρικανικής καταγωγής προσπάθησαν να εισέλθουν στην χώρα μας χθες αργά το βράδυ. Όπως εικάζεται, υπήρξε διαφωνία μεταξύ του διακινητή και των μεταναστών, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα μια 22χρονη με 22αρι πιστόλι κατά πάσα πιθανότητα από τον διακινητή. Όπως διευκρινίστηκε τέτοιο πιστόλι δε χρησιμοποιείται ούτε από την Τουρκική, αλλά ούτε από την Ελληνική Αστυνομία.

Κατά την διέλευση μόνο 6 άτομα μεταξύ τους κι ένα παιδάκι κατάφεραν να περάσουν στη χώρα μας. Οι υπόλοιποι 5 πέντε έμειναν πίσω στην Τουρκία.

Η νεαρή που φέρει διαμπερές τραύμα, μεταφέρθηκε για νεκροψία νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Οι υπόλοιποι μετανάστες είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

https://www.ertnews.gr/perifereia/evros-mia-metanastis-afrikanikis-katagogis-nekri-meta-apo-antiparathesi-metanaston-kai-diakiniti/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top