0

Μέσω του προγράμματος “Ευάλωτα Νοικοκυριά” ο Δήμος Κομοτηναίων επιχειρεί να προσφέρει βοήθεια στην άρρωστη γυναίκα, στην οποία ήρθε λογαριασμός ΔΕΗ, 3.500 ευρώ και αδυνατεί να τον πληρώσει.

Ο Δήμος Κομοτηναίων είναι γνώστης της κατάστασης και ειδικά ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης, Γιάννης Μουρτίδης, έκανε κινήσεις με τον ΔΕΔΗΕ, για να βρεθεί κάποιος τρόπος, προκειμένου να μην διακοπεί η ροή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι στο όνομα του συζύγου της, ο οποίος όμως απεβίωσε τον περασμένο Ιούνιο. Για να περάσει ο λογαριασμός στο όνομά της και να προχωρήσει κάποια ρύθμιση, θα πρέπει να πληρωθεί το 20% του λογαριασμού, γύρω στα 700 ευρώ. "Η δημότης μας δεν έχει αυτά τα χρήματα για να τα δώσει. Φυσικά δεν είναι η μοναδική που να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και να χρειάζεται την ροή του ηλεκτρικού ρεύματος να είναι συνεχής για την παροχή οξυγόνου. Για το λόγο αυτό ο Δήμος Κομοτηναίων λειτουργεί μια υπηρεσία από την Κοινωνική Πρόνοια με την υπάλληλο, Έφη Ταβλαρίδου, η οποία θα συγκεντρώσει όλες αυτές τις περιπτώσεις και θα τις διαχειρισθεί ο Δήμος μέσω του προγράμματος για τα ευάλωτα νοικοκυριά. Οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 25310 82104. Επίσης μπορούν να επικοινωνούν και με τον πενταψήφιο 15902. Η υπηρεσία βρίσκεται στην συμβολή των οδών Φιλικής Εταιρείας και Φιλίππου στον τρίτο όροφο. Δυστυχώς η διαδικασία για την επανασύνδεση του ρεύματος προβλέπει να είναι κομμένο το ρεύμα και δεν μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση τους συμπολίτες μας με πρόβλημα υγείας και οικονομική δυσκολία, για το λόγο αυτό ο Δήμος Κομοτηναίων, ενεργοποίησε αυτή τη διαδικασία, στο πλαίσιο της προσφοράς προς τον Δημότη", όπως τόνισε καταλήγοντας ο κ. Μουρτίδης.

https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/to-programma-eyalota-noikokyria-toy-dimoy-komotinaion-sto-pleyro-ton-oikonomika-adynamon/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top