0

"Με ιδιαίτερη ικανοποίηση είχα συνάντηση στο πολιτικό μου γραφείο με αντιπροσωπεία περιοίκων των οδών Αποστολίδη και Μυσιρλή της Κομοτηνής, οι οποίοι αποτελούν την ομάδα πρωτοβουλίας εναντίον της εγκατάστασης και λειτουργίας κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή τους. 

Όπως είναι γνωστό, ήμουν ο πρώτος πολιτικός της Ροδόπης που συμπορεύτηκε με το αίτημα των κατοίκων, καταθέτοντας κοινοβουλευτική ερώτηση σε τέσσερις υπουργούς για την απομάκρυνση της κεραίας για λόγους υγείας και κοινωνικής ειρήνης.

Ευχαριστώ τους Γιώργο Τριανταφυλλόπουλο, Αθανάσιο Πλευράκη,  Νικολέτα Γελάτου και Σοφία Κυριαζοπούλου για τον χρόνο που μου διέθεσαν και την εμπεριστατωμένη ενημέρωση που μου έκαναν. Είναι πλέον φανερό πως υπάρχουν πολλά γκρίζα σημεία που αφορούν το πλαίσιο εγκατάστασης της συγκεκριμένης κεραίας τα οποία θα διαλευκανθούν με κάθε νόμιμο τρόπο.

Μείναμε σύμφωνοι ότι μαζί και με τους άλλους βουλευτές της Ροδόπης θα συγχρονίσουμε τον βηματισμό μας και προς την πλευρά της εταιρείας όσο και προς τα συναρμόδια υπουργεία προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας."

(δελτίο τύπου του βουλευτή Ροδόπης)


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top