0

Στην σύλληψη 41χρονου Έλληνα αστυνομικού που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Φερών, κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, προχώρησαν σήμερα οι Τούρκοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο αστυνομικός είχε πάει χθες από τους Κήπους εκδρομή στην Τουρκία, μαζί με μια κοπέλα. Σήμερα όμως έγινε γνωστό ότι τον συνέλαβαν οι Τούρκοι, άγνωστο σε ποια ακριβώς περιοχή, αν και η αρχική πληροφορία ανέφερε ότι πρόκειται για την ευρύτερη περιοχή της Αδριανούπολης και ισχυρίζονται από την τουρκική πλευρά ότι κινούνταν σε απαγορευμένη περιοχή, ενώ μαζί του συνέλαβαν και την γυναίκα που τον συνόδευε, η οποία είναι από τις Φέρες.

Για την… περίεργη αυτή υπόθεση έχει σημάνει συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία που ενημερώθηκε, αλλά και το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν ότι ανέλαβε τον χειρισμό του θέματος και τις επαφές με τις τουρκικές αρχές, μέσω της Πρεσβείας και των Προξενείων μας σε Αδριανούπολη και Κωνσταντινούπολη.

Τα κινητά τόσο του αστυνομικού όσο και της κοπέλας που είναι μαζί του δεν λειτουργούν, ενώ να θυμίσουμε ότι για να πάει κάποιος αστυνομικός ή και στρατιωτικός στην Τουρκία, θα πρέπει να λάβει ειδική άδεια. Είναι άγνωστο στην προκειμένη περίπτωση ο αστυνομικός του Α.Τ.Φερών είχε ζητήσει και πήρε τέτοια άδεια.

Από το οικογενειακό του περιβάλλον υποστηρίζουν ότι ο αστυνομικούς κρατείται από τους Τούρκους για τελωνειακές παραβάσεις.

https://www.evros-news.gr/2021/12/06/σύλληψη-εβρίτη-αστυνομικού-από-τους-τ/

Ελεύθερος αφέθηκε ο αστυνομικός που συνέλαβαν οι Τουρκικές αρχές με τη σύζυγό του στην Ανδριανούπολη

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την σύλληψη ενός 41χρονου αστυνομικού που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Φερών και της συζήγου του, από τις τουρκικές Αρχές, στην Αδριανούπολη, οι οποίοι κατηγορήθηκαν πως κινούνταν σε απαγορευμένη περιοχή των συνόρων.

Προσωρινά ελεύθερο, αφέθηκε το ζευγάρι που κατηγορήθηκε ότι εισήλθε παράνομα σε στρατιωτική ζώνη, ενώ ο αστυνομικός απέδωσε το συμβάν σε λάθος του gps.

https://www.documentonews.gr/article/andrianoypoli-aisio-telos-sto-diplomatiko-epeisodio-me-ton-ellina-astynomiko/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top