0

Στην πρόσφατη περιπέτειά του μετά την επίσκεψη των Αρχών στο σπίτι του αναφέρθηκε ο συγγραφέας - νομισματολόγος Αστέριος Τσίντσιφος, γνωστός από τις αποκαλύψεις σχετικά με τα μηνύματα που αποκαλύπτονται από τα αρχαία νομίσματα για μεγάλα ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα αλλά και από την υπόθεση της μήνυσης που κατέθεσε για αρχαιοκαπηλία στην Αμφίπολη, η οποία τέθηκε πριν λίγο καιρό στο αρχείο.

Τα νομίσματα ο Αστέριος Τσίντσιφος, όπως αναφέρει, τα προμηθεύεται από οίκους δημοπρασιών του εξωτερικού οι οποίοι τα δημοπρατούν σύμφωνα με τους νόμους των κρατών αυτών και χωρίς επίσημη αντίδραση της Ελλάδας ώστε ο ίδιος να τα επαναπατρίζει και να τα καταγράφει και μελετά, ώστε να εκδίδει τα βιβλία του.

"Ο φόβος ακυρώνει την λογική" ανέφερε ο Αστέριος Τσίντσιφος σε αυτή την έκτακτη επικοινωνία με τους διαδικτυακούς του φίλους ο οποίος τόνισε πως οι διώκτες του διέπραξαν λάθος και θα πληρώσουν, όπως ανέφερε τα νόμιμα.

Η σύντομη παρουσίαση του Αστέριου Τσίντσιφου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/100008407724710/videos/443978554047558/



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top