0

Tις δραματικές συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο Καβάλας με ασθενείς με κορονοϊό περιέγραψε η διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου Εύα Νάγκυ επισημαίνοντας πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια στις ΜΕΘ κι έτσι ασθενείς με κορονοϊό διασωληνόνονται εκτός ΜΕΘ.

Το νοσοκομείο διαθέτει επτά κλίνες για κορονοϊό και δυο για non covid ασθενείς, με αποτέλεσμα να διασωληνώνονται σε απλές κλίνες και να περιμένουν εάν θα βρεθεί ΜΕΘ σε άλλο νοσοκομείο για να μεταφερθούν.

Μιλώντας στο KavalaNews 102,8 και στην ερώτηση αν βρεθούν οι γιατροί στο δίλημμα να επιλέξουν ποιον ασθενή θα διασωληνώσουν, απάντησε ότι θα επιλέξουν αυτόν που έχει περισσότερες πιθανότητες να σωθεί.

«Αυτό το κύμα μόλις ξεκίνησε, όσο ο κόσμος δεν εμβολιάζεται τόσο χειρότερα θα είναι τα πράγματα» είπε η Εύα Νάγκυ που έκανε έκκληση για νοσηλευτικό προσωπικό «ο καθένας δουλεύει για πέντε, για όσο αντέχει. Ρεπό δεν υπάρχουν. Τι ρεπό αν δεν υπάρχει νοσΗλευτής στη βάρδια;».

Η διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας, κάλεσε, μάλιστα, όσους δεν πιστεύουν ότι ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος, να πάνε στην εντατική και να τους δείξει τι πραγματικά συμβαίνει.

https://www.documentonews.gr/article/dramatiki-i-katastasi-sto-nosokomeio-kavalas-diasolinomenoi-me-koronoio-ektos-meth-ekklisi-gia-prosopiko/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top