0

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στην περιοχή της Μύρινας στη Λήμνο όταν ένας επαγγελματίας του νησιού πέταξε στην κυριολεξία στα σκουπίδια 19.000 ευρώ κατά λάθος.

Σύμφωνα με το Mega, το πρωί της Δευτέρας σήμανε συναγερμός στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Λήμνου μετά από τηλεφώνημα έντρομου επαγγελματία ότι πέταξε τρεις σακούλες γεμάτες ευρώ νομίζοντας ότι είναι σκουπίδια στους κάδους απορριμμάτων απέναντι από το κατάστημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως άρχισαν να αναζητούν τα απορριμματοφόρα του δήμου τα οποία άλλα ήταν σε τακτικό δρομολόγιο ενώ άλλα κατευθύνονταν προς τον ΧΥΤΑ.

Μετά από αναζήτηση και με την αγωνία να χτυπά “κόκκινο” βρέθηκε το «κινούμενο θησαυροφυλάκιο» το οποίο και ειδοποιήθηκε να κατευθυνθεί στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, όπου και άδειασαν τον κάδο σε ανοιχτό χώρο και μετά από ερεύνα τα χρήματα βρέθηκαν άθικτα.

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σκαπέτης μίλησε στο LIVE NEWS και τόνισε πως ο LIMNOS FM100 ήρθε σε επαφή με τον επιχειρηματία. Ο άνθρωπος είχε σκοπό να επισκεφθεί την τράπεζα για να καταθέσει τα χρήματα, άλλα μπέρδεψε τις σακούλες και πέταξε τα χρήματα.

«Είχα αφήσει σε μία σακούλα τα χρήματα που θα ξεκινούσε ο μαγαζί την ημέρα εκείνη, συν τα άλλα  που θα πήγαιναν στην τράπεζα. Σύνολο ήταν γύρω στα 19.000 ευρώ. Τα βάζω στον πάγκο πάνω και παράλληλα είχα βγάλει και την προηγούμενη μέρα τα σκουπίδια, ένα σωρό χαρτόνια. Πιάνω αγκαλιά τα χαρτόνια και πιάνο και την τσάντα μαζί. Πήγα τα πέταξα εκεί ούτε πήρα είδηση ότι είχα πετάξει και την τσάντα μαζί. Πάω στο ταμείο και βλέπω ότι δεν είχα βάλει τα χρήματα για να ξεκινήσω, ψάχνω να βρω την τσάντα. Έλειπε η τσάντα. Ευτυχώς την ώρα εκείνη πέρασε ο Δήμος, τρέχω λοιπόν, σταματάω το αυτοκίνητο του Δήμου. Λέω στα παιδιά έτσι και έτσι έγινε. Τα τρία παιδιά που δούλευαν στο Δήμο και εγώ πήγαμε στο λιμάνι το καινούργιο. Είχαν και τσουγκράνες τα σκαλίσαμε ένα ένα, τα βρήκαμε αμέσως. Είχα δύο τσάντες βρίσκουμε την πρώτη τσάντα και κατεβάσανε και άλλα σκουπίδια μετά και βρήκαμε και την δεύτερη», δήλωσε ο επιχειρηματίας για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του.

https://www.dikastiko.gr/eidhsh/apisteyto-peristatiko-sti-limno-petaxe-kata-lathos-19-000-eyro-sta-skoypidia-vinteo/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top