0

«Καταφέραμε να αυξήσουμε την παραγωγική δυναμικότητα των εργοστασίων μας και να μπούμε σε νέες αγορές, να βελτιώσουμε το προϊοντικό μας μείγμα, ενισχύοντας τις υποδομές μας και τρέχοντας παράλληλα μια εσωτερική αναδιοργάνωση που βοήθησε σημαντικά στη βελτίωση των αποτελεσμάτων του ομίλου», λέει ο κ. Μαλάμος, ο οποίος στο νέο πενταετές πλάνο δεν αποκλείει και εξαγορές.

«Η στρατηγική για την πενταετία 2021-2025 συνεχίζει να έχει ως στόχο τη βιώσιμη κερδοφόρα ανάπτυξη και να στηρίζεται σε δύο πυλώνες: α) τη δημιουργία αξίας μέσω της αύξησης των περιθωρίων κέρδους, όπως και στο προηγούμενο στρατηγικό πλάνο, και β) την αξιοποίηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών σε υφιστάμενους τομείς ή σε νέους τομείς δραστηριοποίησης. Ο πρόεδρος της εταιρείας, ο κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής, αναλαμβάνοντας από τα τέλη του 2020 τη θέση του chief entrepreneur και έχοντας σημαντική σταδιοδρομία και πολύτιμη πείρα στο επιχειρείν θα επιδιώξει την αξιοποίηση των νέων ευκαιριών».

Μαζί με αυτά, όπως εξηγεί, παραμένουν στις προτεραιότητες του ομίλου η βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματός του, η τήρηση των αρχών τις εταιρικής διακυβέρνησης, η συμβολή στην απασχόληση και η στήριξη των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Στέλιου Μορφίδη από το ένθετο "Business Stories" και το NewMoney.gr της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα":

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/plastika-thrakis-igetida-dinami-stin-paragogi-maskon-stin-evropi

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top