0
Ο Roman Novikov, πρόεδρος και ο Βασίλης Παλαιολόγου, διευθυντής Παγκόσμιας Ανάπτυξης της Deta Elis Holding

Παρακάτω θα σας πω πώς να το κάνετε και πώς να περάσετε στο κύριο στοιχείο αυτής της μετάβασης - μια κατάσταση αφθονίας.

Πρώτα όμως, λίγη φυσική.

Η κβαντική ακίδα είναι μια μετάβαση από το ένα ενεργειακό επίπεδο στο άλλο, μετακινώντας ένα σωματίδιο στον χωροχρόνο χωρίς φυσική κίνηση.

Ό, τι υπάρχει στον κόσμο μας: ο εαυτός μας ή ό, τι μας περιβάλλει είναι όλα 1 % σωματίδια και 99 % ενέργεια, δηλαδή κύματα.

Όλη η ύλη αυτού του κόσμου έχει μια δομή κύματος, έτσι εξηγείται η κβαντική ακίδα, οι δονήσεις αλλάζουν και δημιουργείται μία "αυθαίρετη" κίνηση.

Πώς εφαρμόζεται αυτό στη ζωή ενός ανθρώπου;

Όλες οι διεργασίες του εσωτερικού και εξωτερικού κόσμου ελέγχονται από τη συνείδησή μας. Τίποτα δεν συμβαίνει γύρω μας τυχαία ή για το τίποτα.

Υποθέτω ότι εσείς, όπως και εγώ, έχετε συναντήσει συχνά ανθρώπους που είναι πάντα χαρούμενοι ή πάντα λυπημένοι, κάποιοι άνθρωποι είναι πάντα τυχεροί και άλλοι είναι σίγουροι για τη χρόνια κακοτυχία τους. Φαίνεται ότι είναι απλά διαφορετικές συνθήκες που κάνουν τους ανθρώπους αυτό που είναι.

Αλλά σύμφωνα με την άποψή μου, αυτοί οι άνθρωποι είναι απλά σε διαφορετικές δονήσεις, σε διαφορετικές ενεργειακές πολιτείες και βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική "πραγματικότητα". Δηλαδή, ο κόσμος είναι ίδιος, αλλά η άποψη για αυτόν είναι εντελώς διαφορετική.

Η συνειδητοποίηση είναι αυτό που μας επιτρέπει να παρακολουθήσουμε και να αλλάξουμε την "πραγματικότητα" σε μια στιγμή.

Αν σου ακούγεται τόσο δύσκολο όσο είναι για μένα, απλά πρέπει να προπονηθείς περισσότερο, και όταν το καταφέρεις, θα καταλάβεις ότι τελικά ήταν εύκολο. Οπως και οτιδήποτε άλλο στην ζωή!

Πώς να εφαρμόσετε όλη αυτή τη γνώση τώρα για να αλλάξετε την κατάσταση και την ποιότητα ζωής σας;

Αν κάτι στη ζωή σου δεν είναι ικανοποιητικό για σένα τώρα, ή υπάρχει στασιμότητα ή δυσκολεύεσαι - μην το καταπολεμήσεις.

Όσο παλεύετε με αυτές τις "πολιτείες", δεν θα αφήσετε αυτές τις ενέργειες, συνεχίζοντας να ζείτε στο ίδιο επίπεδο δόνησης χαμηλής (αρνητικής) συχνότητας.

Η ευτυχία σου, η επιτυχία, η υγεία, η αφθονία, η αγάπη, αν δεν υπάρχουν στην πραγματικότητά σου τώρα, τότε είναι σε διαφορετικό χώρο, σε υψηλότερη συχνότητα.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις τη ζωή σου είναι να μεταστραφείς σκόπιμα σε μια άλλη πραγματικότητα όπου όλα είναι εύκολα και απλά και παραμένουν οι συνειδήσεις σου σε αυτή τη συχνότητα, σε αυτή την πραγματικότητα.

Τότε, το φυσικό μας σώμα, που είναι και 99 % ενέργεια, θα ενταχθεί σε αυτή την κατάσταση, θα αλλάξει, θα εξελιχθεί.

Και μπορείτε να πάτε σε αυτή την "πολιτεία" μέσω αισθήσεων, προσευχών, σωματικών πρακτικών, μέσω της κατάστασης αποδοχής αυτού του κόσμου, της ευγνωμοσύνης και αγάπης.

Όλα είναι απλά όπως πάντα καθώς ο καθένας διαθέτει την νοημοσύνη για να το καταφέρει!

Συνειδητοποιήστε αυτό, εκπαιδεύστε τον εαυτό σας σε αυτές τις πρακτικές, ζήστε τη ζωή σας σε υψηλές (θετικές) δονήσεις. Ξεκινήστε εδώ και τώρα και κρατήστε αυτή την κατάσταση για πάντα.

Οπότε θα κάνετε ένα κβαντικό άλμα στην πραγματικότητα που ονειρεύεστε. Και σε αυτό, η ορατή πραγματικότητα σας θα μεταβεί σταδιακά στην ίδια συχνότητα, μεταμορφώνοντας όλες τις εμπειρίες της ζωής σας.


Αρχικό κείμενο:

https://www.facebook.com/novikovromanra/posts/4003100109770979


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top