0

Ταξιδιωτικό ρεπορτάζ μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ο Γιάννης Σταματάκης και ο Παντελής Τζερτζεβέλης στα ορεινά της Ροδόπης. Συγκεκριμένα βρέθηκαν στον ορεινό Κέχρο Ροδόπης, απόλαυσαν την φιλοξενία των κατοίκων και είχαν την ευκαιρία να δούνε για πρώτη φορά, όπως περιγράφουν στην κάμερα, μία "χιονοκαταιγίδα", δηλαδή ξαφνικό μπουρίνι με αστραπές και έντονη ξαφνική χιονόπτωση αντί για βροχή αλλά και να περιηγηθούν στο χιονισμένο ορεινό περιβάλλον με ένα θηριώδες αυτοκίνητο ειδικού τύπου, το Ford Ranger Raptor.

Η έκδοση όμως του αυτοκινήτου δεν ήταν η "απλή" έκδοση του εμπορίου, που στοιχίζει κοντά στις 60 χιλιάδες ευρώ αλλά μία ειδική έκδοση που έχει παραχθεί μόλις σε 5 μονάδες από την μονάδα Ford Βροχίδης - Χατζής Α.Ε., με αυξημένες δυνατότητες και ποιοτικότερα χαρακτηριστικά, η αξία της οποίας ξεπερνά τις 70 χιλιάδες ευρώ. Το αποτέλεσμα όμως, ειδικά σε αυτές τις ακραίες καιρικά συνθήκες αποδείχτηκε πως ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε καθώς το βελτιωμένο Ford Ranger Raptor αποδείχτηκε ασταμάτητο σε κάθε έδαφος!

Το βίντεο από το κανάλι του Παντελή Τζερτζεβέλη με την συνεργασία του ThessNews:


Αναλυτική παρουσίαση του Ford Ranger Raptor "Black Force" της "Βροχίδης - Χατζής Α.Ε." έγινε όμως και από το αυτοκινητιστικό κανάλι Trcoff.gr της Θεσσαλονίκης και τον δημοσιογράφο ειδικού τύπου Γιάννη Στέφου:




Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top