0

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στη Σουηδία – στη βασίλισσα της Σκανδιναβίας, και μέσα από τέσσερα (4) υπέροχα επεισόδια θα αναδείξουν τα παραμυθένια χιονισμένα τοπία της, τα αρχιτεκτονικά θαύματα και τους καλοκάγαθους κατοίκους της!

Πρώτη στάση της εκπομπής στην περίφημη «Βενετία του Βορρά», στη Στοκχόλμη. Στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Σουηδίας ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του θα ανακαλύψουν τη Gamla Stan – την παλιά πόλη της Στοκχόλμης, θα ενθουσιαστούν από τα πολύχρωμα κτήρια της θρυλικής πλατείας Stortorget και θα εντυπωσιαστούν από τα Βασιλικά Ανάκτορα.

Στη συνέχεια θα θαυμάσουν από κοντά το Δημαρχείο – ένα κομψοτέχνημα ορόσημο της πόλης, θα μάθουν την ενδιαφέρουσα ιστορία του Βασιλικού Θεάτρου, αλλά και του πρωτότυπου αγάλματος που διακοσμεί τον περίβολό του, και θα περπατήσουν στην Όστερμαλμ – σε έναν από τους ομορφότερους δρόμους της Στοκχόλμης.

Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες θα αναγκάσουν τον Τάσο Δούση και την ομάδα του να κάνουν ένα διάλειμμα για fika (το διάλειμμα στα σουηδικά) σε ένα από τα παλαιότερα cafe της Στοκχόλμης και να δοκιμάσουν το καλύτερο φιλέτο τάρανδου ώστε να πάρουν τις απαραίτητες δυνάμεις για να θαυμάσουν το Παγοδρόμιο μέσα από εντυπωσιακές νυχτερινές εικόνες!

Περισσότερα: https://www.travelstyle.gr

Δείτε τα βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top