0

Στην αρχή φάνηκε πως ήταν μία επί προσωπικού προσωρινή κόντρα μεταξύ του νυν και του παλαιότερου δημάρχου. Τα τοπικά ΜΜΕ της Ροδόπης αρχικά τάχθηκαν υπέρ του αντιπολιτευτικού Κυριάκου Αμούτζα προσφέροντας προνομιακή προβολή όμως σήμερα, κατόπιν προφανώς αμοιβαίως επωφελών εξηγήσεων, δείχνουν να στηρίζουν την πλευρά του σημερινού δημάρχου του Δήμου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Ο Κυριάκος Αμούτζας όμως για παραπάνω από 1,5 χρόνο εξακολουθεί να μη δέχεται όχι την δικαιοπρακτική νομιμοποίηση του δημάρχου αλλά το ύφος της διοίκησης του Οντέρ Μουμίν και έτσι το σκηνικό παγιώθηκε σε μία ολική "βεντέτα" ως το τέλος με τον ίδιο τον Δήμο Ιάσμου αλλά και τους δημότες να γίνονται κάθε λίγο και λιγάκι θεατές σε ένα ακόμη επεισόδιο αυτού του σήριαλ.

Ολικό δίκιο δεν μπορεί να δώσει κάποιος σε καμία από τις δύο πλευρές, ούτε και μπορεί να περιμένει να δει "φως στο τούνελ" αυτής της ατελείωτης κόντρας. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να αποφασίσουν και οι δύο να κρατήσουν τα προσωπικά τους εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου και να προσπαθούν, στο μέτρο του δυνατού, να εργάζονται για την εξυπηρέτηση του ρόλου που οι δημότες τους ανέθεσαν.

Εκπροσωπούν και οι δύο τους δύο διαφορετικές πολιτικές "σχολές" που όπως φαίνεται είναι μάλλον αδύνατον να συνυπάρξουν. Αυτό όμως ας μη περάσει και στους δημότες και ψηφοφόρους και πολύ δε περισσότερο, σε καμία περίπτωση να μη πάρει χαρακτηριστικά εθνοτικά, φυλετικά, γλωσσικά, καταγωγής, θρησκείας και φτάσουμε σε σημείο να γίνει ο Δήμος Ιάσμου και πάλι αρνητική είδηση, αυτή την φορά όχι απλά σε πανελλαδικό αλλά και πέρα από τα όρια της Ελλάδας επίπεδο.

Κύριοι Μουμίν και Αμούτζα, σε περίπτωση τέτοιας εξέλιξης θα είστε και οι δύο υπόλογοι!

Γράφει

- Ο Αντιπεριφερειακός -


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top