0
Επάνω: η πρόεδρος του ακροδεξιού "Καλού Κόμματος" αποχαιρετά τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν. (ανταπρόκριση Μανώλη Κωστίδη στο ΣΚΑΪ από Κωνσταντινούπολη)

Εχει φουντώσει ο επικοινωνιακός πόλεμος εναντίον του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό την στιγμή που το κυβερνών καθεστώς στην Τουρκία αντιμετωπίζει απανωτά πολιτικά προβλήματα τα οποία ξεκίνησαν από την ανάληψη της εξουσίας στις ΗΠΑ από την διοίκηση Μπάϊντεν και πλέον έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας.

Μετά την καμπάνια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ερώτηση για τα 128 δισεκατομμύρια δολάρια, για την οποία ο Τούρκος πρόεδρος έχει δώσει την δική του απάντηση, ένα νέο σύνθημα έρχεται αυτή την φορά από την ακροδεξιά πρόεδρο του "Καλού Κόμματος" Μεράλ Αξενέρ η οποία, όπως υποστήριξε σε τηλεοπτική της ομιλία, πολίτες τις τελευταίες ημέρες αναφέρονται στον Τούρκο πρόεδρο με το σύνθημα "Patates, soğan güle güle Erdoğan" το οποίο αναφέρεται στην κατεπείγουσα διανομή τροφίμων το τελευταίο διάστημα εκ μέρους της τουρκικής κυβέρνησης προς τον δοκιμαζόμενο τουρκικό λαό και με ομοιοκαταληξία στο όνομα του Τούρκου προέδρου σημαίνει "Πατάτες, κρεμμύδια, στο καλό Ερντογάν".

Ολα αυτά ενώ τις τελευταίες ημέρες είχαμε την οριστική αποπομπή της Τουρκίας από το πρόγραμμα συμπαραγωγής και διάθεσης στην γειτονική χώρα των αμερικανικών μαχητικών 5ης γενιάς F-35, τις επιθετικές δηλώσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για τα τουρκικά μη επανδρωμένα αεροπλάνα στην Ουκρανία αλλά και την πιθανότητα αυτές τις ώρες ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάϊντεν να αναγνωρίσει, όπως αναφέρουν πολλές πηγές, την Αρμενική Γενοκτονία από τους Τούρκους, έναν αιώνα πριν.

Πως θα αντιδράσει ο Τούρκος πρόεδρος στο ασφυκτικό "πρέσινγκ" που δέχεται;

- Perifereiaka.gr -


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top