0

257.000 ευρώ επιπλέον από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης διατέθηκαν με έγκριση του περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου.

Η χρηματοδότηση εγκρίθηκε έπειτα από αίτημα του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Χρίστου Καπετανίδη και με την συνεργασία του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και της Ορθοπαιδικής Κλινικής του νοσοκομείου αλλά και περιφερειακού συμβούλου Εβρου, Βασίλη Γαλάνη.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας ΑΜΘ:

"Διαθέτουμε επιπλέον 257.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειάς μας για την κάλυψη αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Τη νέα αυτή χρηματοδότηση εγκρίναμε μετά από αίτημα που υπέβαλε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χρίστος Καπετανίδης, με τη συμβολή του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου, περιφερειακού συμβούλου Έβρου, Βασίλη Γαλάνη.

Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου θα μπορέσει να αποκτήσει έτσι απαραίτητο ιατροτεχνολογικό, πληροφοριακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό για να καλύψει ανάγκες στα χειρουργεία, στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, στη στεφανιαία μονάδα, στη μονάδα τεχνητού νεφρού, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, στους θαλάμους Covid-19, στο εμβολιαστικό κέντρο, στο πνευμονολογικό ιατρείο, στο μικροβιολογικό εργαστήριο, στην ιατρική, νοσηλευτική και διοικητική υπηρεσία, στο φαρμακείο κ.α.

Με την αφορμή αυτή επισκέφτηκα το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και είχα συνάντηση με τον κ. Καπετανίδη και τον κ. Γαλάνη για τα ζητήματα του Νοσοκομείου."



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top