0

 


Ο συντονισμός των ομάδων αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος και της ειδικής ομάδας δίωξης λαθρομετανάστευσης του τμήματος συνοριακής φυλαξης Φερών είχαν σαν αποτέλεσμα, ακόμη μία μεγάλη επιτυχίας στην παρέβρια περιοχή των Κήπων. Σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, πριν δυο ημέρες, στο πλαίσιο αξιοποίησης διαφόρων στοιχείων oι παραπάνω ομάδες πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Κήπων, όπου λειτουργούσε οργανωμένο κύκλωμα μεταφοράς ατόμων από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι ομάδα ατόμων προσπαθούσε να διασχίσει τον Έβρο με πλαστική βάρκα. Κατά τη διάρκεια του εντοπισμού της βάρκας από τους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι η βάρκα ξεφούσκωνε, με άμεσο κίνδυνο πνιγμού για τους επιβαίνοντες.

Με άμεση επέμβαση οι αστυνομικοί διέσωσαν 6 άτομα. Πρόκειται για μία οικογένεια Τούρκων (γονείς και δύο παιδιά) και δύο διακινητές.

Σε βάρος των διακινητών αλλά και των Τούρκων ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για διακίνηση και παράνομη είσοδο στην Χώρα.

https://www.thrakinea.gr/archives/160697

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top