0

 


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας καλεί σε «συστράτευση» απομόνωσης του κιτρινισμού και του χυδαίου αυριανισμού συγκεκριμένου ΜΜΕ «που σπιλώνει καριέρες, διαγράφει προσωπικότητες, συκοφαντεί και εξυβρίζει...»

Για άδικη επίθεση με Fake News και συκοφαντική δυσφήμιση που δέχθηκε ο ίδιος με αφορμή τη «δήθεν κλήση σε απολογία» του καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας Κρίστοφερ Μπάκα κάνει λόγο ο Κοσμάς Χαρπαντίδης σε νέα του γραπτή δήλωση που δημοσίευσε το βράδυ της Κυριακής 14 Μαρτίου 2021.

Ο δικηγόρος, συγγραφέας και πρόεδρος του ΔΩΚ επανέρχεται μετά τις γραπτές ανακοινώσεις της περασμένης Παρασκευής [διαβάστε τις πατώντας εδώ], αυτήν τη φορά σε έναν πιο προσωπικό τόνο, απευθυνόμενος στην κοινωνία της Καβάλας μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook.

Ο Κοσμάς Χαρπαντίδης για μία ακόμη φορά αναφέρεται στη συκοφάντηση που έχει δεχθεί ως απόρροια «κίτρινων» δημοσιευμάτων τα οποία, δυστυχώς, έσπευσαν να υιοθετήσουν άκριτα και δίχως να επικοινωνήσουν μαζί του και θεσμικοί παράγοντες της πόλης.

Ο κ. Χαρπαντίδης υπογραμμίζει ότι οι αγώνες του για τη Δημοκρατία είναι συνεχείς και αδιαπραγμάτευτοι «και ως ενεργός πολίτης και ως μάχιμος δικηγόρος και ως δημιουργός» και καλεί τους δημοκρατικούς πολίτες της Καβάλας σε συστράτευση «για να αντιπαλέψουμε και να απομονώσουμε τον κιτρινισμό και τον χυδαίο αυριανισμό του συγκεκριμένου ΜΜΕ που σπιλώνει καριέρες, διαγράφει προσωπικότητες, συκοφαντεί και εξυβρίζει αντιπάλους και δημιουργεί φαντασιακούς αντιπάλους, που δήθεν, στη συνέχεια, αντιπαλεύει, ενσπείροντας χολή και παράνοια».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του Κοσμά Χαρπαντίδη.

Η συνέχεια εδώ:

https://www.kavalapost.gr/top-news/255202/o-kosmas-charpantidis-kataggellei-apopeira-dolofonias-charaktira-me-aformi-tin-ypothesi-mpaka

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top