0

 


Στις μέρες μας θα λέγαμε ότι όλο και περισσότερες εταιρείες τύπου start-ups και άλλες έρχονται στο προσκήνιο. Μάλιστα, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι εμφανίζονται σαν τα μανιτάρια. Πραγματικά «ξεφυτρώνουν» κυριολεκτικά από το πουθενά. Ωστόσο, οι περισσότερες εξ’ αυτών δεν έχουν ιδιαίτερη μακροημέρευση. Με άλλα λόγια, εντός λίγων μηνών ή το πολύ ετών «βάζουν λουκέτο» και σχεδόν κανείς δεν τις θυμάται μετά από λίγες ημέρες από την παύση των εργασιών τους. 

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Γιατί όλες αυτές οι νεοσύστατες εταιρείες κλείνουν εν μία νυκτί χωρίς να ξαναδώσουν σημάδια ζωής; Ποιες είναι οι βαθύτερες αιτίες; Ας δούμε μερικές από αυτές. Πρώτον, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών ξεκινά με ελάχιστο έως ανύπαρκτο αρχικό κεφάλαιο. Κατά συνέπεια, στην πρώτη σοβαρή αναποδιά το εγχείρημα αρχίζει και καταρρέει προτού καν ολοκληρωθεί. Δεύτερον, πολύ συχνά υπάρχουν ενδείξεις ή αποδείξεις κακοδιαχείρισης των χρημάτων. Για να το πούμε πιο απλά, σε πολλές περιστάσεις ξοδεύονται άσκοπα πολλά χρήματα που θα έπρεπε να απορροφηθούν και να διοχετευθούν σε άλλους τομείς, πιο καίριους και νευραλγικούς. Τρίτον, κάποιες φορές οι ιδιοκτήτες μιας επιχείρησης είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω αμέλειας δεν διαφημίζουν επαρκώς την προσπάθεια τους και σε λίγες περιπτώσεις δεν την προωθούν καθόλου. Δεν είναι τυχαίο όμως που οι Αμερικάνοι λένε ότι τα μισά χρήματα από όσα βγάζεις πρέπει να τα επενδύεις για διαφημιστικούς σκοπούς.

Υπάρχει όμως μια εταιρεία που ασχολείται με τον χώρο τον επίπλων και των αξεσουάρ εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες-η Welhome. Η επιτυχία της και η διαχρονικότητά της βέβαια μόνο τυχαία δεν είναι. Το σωστό όραμα και η προσήλωση σε αυτό καθώς επίσης και η απόλυτη αφοσίωση στην άψογη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά δεν άργησαν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι, σήμερα διαθέτει μια τεράστια ποικιλία ειδών οικιακής χρήσης όπως έπιπλα, στρώματα και τόσα άλλα αξεσουάρ. Πραγματικά μιλάμε  για έναν επιχειρηματικό κολοσσό που μπορεί και προσφέρει ασυναγώνιστες τιμές συνδυασμένες με φανταστική ποιότητα. 

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Η τραπεζαρία είναι ένας εκπληκτικός χώρος σε όλα τα σπίτια που κάθε νοικοκυρά λατρεύει να περιποιείται. Τι χρειάζεται όμως μια τραπεζαρία για να είναι «ετοιμοπόλεμη» όταν θα χρειαστεί να φιλοξενήσει τους εκλεκτούς καλεσμένους μας; Καταρχήν, θα απαιτηθεί ένα βολικό τραπέζι και οι αντίστοιχες καρέκλες. Το τραπέζι δεν θα πρέπει να είναι ούτε πολύ μεγάλο αλλά ούτε και πολύ μικρό. Θα πρέπει φυσικά να λάβουμε υπόψη ότι ένα τέτοιο έπιπλο μπορεί να στοιχίσει ακόμη και πάνω από 650€ αλλά ό,τι πληρώσεις, παίρνεις στην εποχή μας. 

Οι καρέκλες που συνήθως είναι τέσσερις ή έξι ή οκτώ πρέπει να είναι πολύ αναπαυτικές και να στηρίζουν άμεσα τη μέση και την πλάτη. Διαφορετικά, οι προσκεκλημένοι μας θα βιαστούν να αποχωρήσουν…Σε κοντινή απόσταση από την τραπεζαρία ίσως τοποθετήσετε κάποια παπουτσοθήκη ή και μερικά σκαμπό αν διαθέτετε bar στο σπίτι σας. Μπορείτε ακόμη και μέσα από το αντίστοιχο website να παραγγείλετε μέχρι και τραπεζάκια σαλονιού από τη Welhome.

ΠΑΡΑΛΙΑ-ΠΙΣΙΝΑ

Επειδή όμως βρισκόμαστε στην καρδιά του ομορφότερου καλοκαιριού του κόσμου, του ελληνικού, πρέπει οπωσδήποτε να δούμε διεξοδικά τι επιλογές υπάρχουν για την παραλία ή την πισίνα. Η Welhome έχει φροντίσει να παρέχει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα από ξαπλώστρες αλλά και ομπρέλες. Οι ξαπλώστρες ξεκινούν από μόλις 50€ ενώ και ένα αντίστοιχο μαξιλάρι-στρώμα ξαπλώστρας κοστίζει ακόμα λιγότερο. Οι ομπρέλες τώρα έχουν τιμή έναρξης τα 32€ αλλά πρέπει να συνδυαστούν και με μία βάση. Οι βάσεις τέτοιου τύπου τιμολογούνται από 20€ η κάθε μια. Οι πολυθρόνες παραλίας, επιπροσθέτως, χρησιμοποιούνται ευρέως τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Μπορείς να τις εκμεταλλευτείς κατά τη διάρκεια του ψαρέματος αλλά και όταν βγαίνεις από τη θάλασσα περιμένοντας στον ήλιο για να στεγνώσεις. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο καθένας μπορεί να παραγγείλει πάρα πολύ εύκολα μέχρι και καρέκλες γραφείου από την Welhome!

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top