0

 


Στις παρακάτω γραμμές θα ασχοληθούμε με κάποιες μικρές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στο εσωτερικό του σπιτιού μας έτσι ώστε να ανανεωθεί αυτό αλλά και εμείς που το χαιρόμαστε καθημερινά. Σίγουρα όλα τα σπίτια, ειδικά τα παλαιότερα, χρήζουν κάποιων μεγάλων παρεμβάσεων αλλά εμείς εδώ θα ασχοληθούμε μόνο με κάποιες μικρότερης εμβέλειας και επίπτωσης προσθήκες που είναι όμως κάτι παραπάνω από ικανές και σίγουρα θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό αγοραστή. Ακολούθως λοιπόν θα δούμε τι υπάρχει στην αγορά σχετικά με τραπεζάκια σαλονιού, καρέκλες γραφείου και κάποιες λεπτομέρειες που πολλές φορές αγνοούμε την ύπαρξη τους ή χλευάζουμε επιδεικτικά.

Ας δούμε λοιπόν κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες για το είδος που πρωτοαναφέραμε. Τα τραπεζάκια σαλονιού, αξίζει να αναφέρουμε ότι κατηγοριοποιούνται σε τρεις ομάδες με βάση τον τύπο τους. Δηλαδή υπάρχουν τα βοηθητικά, τα βασικά και τα ζιγκόν. Τα πιο γνωστά όλων είναι τα βασικά που συναντούμε στα περισσότερα σπίτια. Τα βοηθητικά είναι σχετικά μικρά και όπως υποδηλώνει και το όνομα τους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως. Βέβαια είναι αρκετά φθηνά κατά την αγορά τους και πολύ εύκολα στη συναρμολόγησή τους. Τα ζιγκόν από την άλλη είναι ένας ιδιαίτερος τύπος επίπλου που είναι «χωνευτό» και «ξεδιπλώνεται» όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί πλήρως. Αυτά τα τραπεζάκια έχουν πραγματικά ευφάνταστα σχέδια και το κάθε ένα είναι πραγματικά μοναδικό και φοβερά δημιουργικό. 

Συνεχίζοντας με τα τραπεζάκια που προορίζονται για το σαλόνι συνήθως, όταν έχουν πόδια, αυτά είναι ή 2 ή 4 ή 6. Ωστόσο, μερικά δεν έχουν καθόλου εμφανή πόδια και έχουν μια ενιαία βάση. Αναφορικά με τα υλικά με τα υλικά κατασκευής, τα περισσότερα είναι ξύλινα αλλά υπάρχουν και πολλά που είναι είτε μεταλλικά είτε γυάλινα. Τα ξύλινα δημιουργούν μια «ζεστασιά» και παραπέμπουν σε παλαιότερες-αλλά αγαπημένες-εποχές. Τα μεταλλικά και τα γυάλινα είναι πιο σύγχρονα αλλά θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι ταιριάζουν όχι μόνο στο γούστο μας αλλά και στη γενικότερη αισθητική του σπιτιού μας.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το σχήμα αυτών των τόσο απαραίτητων και λατρεμένων αξεσουάρ. Αυτό μπορεί να είναι στρογγυλό, ορθογώνιο, τετράγωνο, οβάλ ή ακανόνιστο. Η συντριπτική πλειοψηφία βέβαια αυτών είναι ορθογώνια ή στρογγυλά με τα υπόλοιπα σχήματα να έπονται. Σχετικά με την τιμολόγησή τους δεν θα λέγαμε ότι υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις.

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι στο Ναύπλιο και στην Αθήνα αλλά και από όλη την χώρα μπορείτε να προμηθεύεστε μοναδικά τραπεζάκια σαλονιού από την Welhome. Η εν λόγω επιχείρηση διαθέτει, εκτός αυτών, μια ευρεία γκάμα ειδών σπιτιού αλλά και επαγγελματικό εξοπλισμό και όλα θα τα βρείτε σε εξαιρετικές τιμές φτιαγμένα με περίσσιο μεράκι και αγάπη. Αυτή την περίοδο υπάρχουν σε ισχύ κάποιες καταπληκτικές εκπτώσεις έως και -55% και οι τιμές ξεκινούν από 22€ και φτάνουν έως και τα 365€. Όλες αυτές οι τιμές είναι τελικές ενώ θα σας γίνει και έκπτωση -50% στα έξοδα μεταφοράς που ισχύει πανελλαδικά.  

Ακολούθως θα μιλήσουμε για κάποια πολύ χρηστικά αντικείμενα.  Ένα γραφείο έχει σίγουρα πολλές ανάγκες και μία εκ των βασικότερων είναι το κάθισμα, η καρέκλα δηλαδή που θα χρησιμοποιήσουμε κατά τις ατελείωτες ώρες δουλειάς ή παιχνιδιού ή εργασιών. Μια κορυφαία επιλογή που σίγουρα δεν θα μετανιώσουμε θα ήταν να προμηθευτούμε καρέκλες γραφείου από την Welhome. Ας τις δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά έτσι ώστε να αποκτήσουμε μια πληρέστερη εικόνα σχετικά με αυτές. Η τιμή τους ξεκινάει από μόλις 29€ ενώ μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 127€. Πιστέψτε με, αυτές οι τιμές είναι εξευτελιστικές σε σχέση με την ποιότητα των προϊόντων που θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Σε αυτό το γεγονός βέβαια συντελούν και οι τρέχουσες εκπτώσεις που αγγίζουν ακόμη και το -50%. Εσείς το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να διαλέξετε ποιος τύπος ταιριάζει στο σωματότυπό σας ή αυτών των παιδιών σας και φυσικά ένα όμορφο χρώμα.

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top