0

Με τις συμμετοχές να φτάνουν τους 600 αθλητές διοργανώθηκε το 13ο Kids Open  - Φιλικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων  από τον Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας!

Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο « Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καβάλας, την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, διοργανώθηκε το 13ο σε σειρά Kids Open - Φιλικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων από τον Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας. Με συμμετοχές ρεκόρ, που άγγιξαν τους 600 αθλητές από 48 συλλόγους και γεωγραφική κάλυψη από την Καρδίτσα έως και την ακριτική Ορεστιάδα,  το Kids Open  καθιερώθηκε και δικαίως ως μια αθλητική διοργάνωση, θεσμό για την πόλη. Ο ΑΣ Ταεκβοντο Καβάλας, με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Καβάλας και του Δήμου, έφερε εις πέρας ένα άρτιο, οργανωτικά Πρωτάθλημα, μια προσπάθεια που τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, , ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού  Θεόδωρος Μουμτζάκης καθώς και οι βουλευτές Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης και Γιάννης Πασχαλίδης.

Αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου και  σταθεροί υποστηρικτές του θεσμού του 13ου Kids Open:Η Action team το κατάστημα Gusto, Το κουτούκι του Σαρρή, τα Coffeebrands, οι ξηροί καρποί Χατζηαβραμίδη Γιάννη, τα ιχθυοπωλεία Πουλής-Μαρκόπουλος, ο Φούρνος του Μενέλαου, τα μάρμαρα-γρανίτες Χριστοφιδέλης, οι ανελκυστήρες Χασίωτης, το Αuto  Καβάλα Service Φουρτούνας, το λογιστικό γραφείο Α. Ζήκος καθώς και το bar café ΙΟΝΙ, στον Ποτό της Θάσου. Ενώ τις εκτυπώσεις επιμελήθηκε η Λένα Μπιβά και το τυπογραφείο Καλλίτυπο.

Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους Σαμαρείτες Καβάλας, το γιατρό των αγώνων καθώς και τους εθελοντές μας για τη πολύτιμη βοήθεια τους στην διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συλλόγους, τους προπονητές, τους γονείς και τους αθλητές που μας εμπιστεύτηκαν για ακόμα μια χρονιά, πλημμύρισαν την όμορφη πόλη μας, διαγωνίστηκαν με σεβασμό και ήθος, αναβαθμίζοντας το πρωτάθλημα μας και συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ομαλή του διεξαγωγή. Ήταν, μακράν μια από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις του Συλλόγου και με περίσσεια δύναμη ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά. Στοχεύουμε ακόμα πιο ψηλά και  έτσι ανταποδίδουμε την δική σας στήριξη.






Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top