0

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ανήκει εδώ και ένα μήνα το κτιριακό συγκρότημα του παλιού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και οι αρμόδιες υπηρεσείες εξετάσουν τι μκέλλει γενέσθαι.

Αυτό επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ.Κολιό, αποκαλύπτοντας ότι θα γίνει περίφραξη όλου του χώρου και θα τοποθετηθεί security επί 24ωρου βάσεως για έλεγχο.

“Πριν από ένα μήνα έγινε η επίσημη παραλαβή από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του κτιριακού συγκροτήματος του παλιού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης. Έχουμε ήδη δυο διαγωνισμούς, που ο ένας αφορά την περίφραξη, αφού θα τοποθετηθεί μια ειδική περίφραξη σε όλο το συγκρότημα και επίσης θα μπει Security σε 24ωρη βάση, προκειμκένου να μην έχουμε αυτά τα κρούσματα που έχουν καταγγελθεί στο παρελθόν, από περιθωριακά άτομα τα οποία το βράδυ πηγαίνουν στο χώρο προκαλούν φθορές αλλά αναστατώνουν και τους περιοίκους. Γι’ αυτό θα μπουν σεκιούριτι σε όλο το κτιριακό συγκρότημα. Ένα κομμάτι, το παλιό νεκροτομείο δεν έχει παραχωρηθεί, αυτό που είναι σε κατάληψη από κάποιους. Προσπαθούμε να βρούμε λύση με την Κτηματική εταιρεία του Δημοσίου στην οποία ανήκει το άλλο”.

Όσο για την… αξιοποίηση του ο κ.Πέτροβιτς είπε:

“Από την τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας εκπονείται μελέτη αν θα πρέπει το κεντρικό κτίριο να κατεδαφιστεί ή αν αξιοποιηθεί με επιπλέον κονδύλια. Δεν υπάρχει πόρισμα ακόμα και περιμένουμε την μελέτη για να δούμε τι θα γίνει. Εξετάζουμε αν θα πρέπει να κατεδαφιστεί η αν θα αξιοποιηθεί με επιπλέον διάθεση χρημάτων”.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top