0

Η ιδέα είναι πρωτοποριακή και έρχεται από το εξωτερικό. Παλαιάς εποχής λεωφορεία τα οποία πλέον δεν βρίσκονται στην κυκλοφορία, αντί να πεταχτούν για παλιοσίδερα, αγοράζονται από ενδιαφερόμενους επαγγελματίες, επιδιορθώνονται, ανακαινίζονται και μετατρέπονται σε κινητές επιχειρήσεις εστίασης όπως καφέ, εστιατόρια κ.α.!

Στην Ελλάδα την νέα μόδα έφερε πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής η εταιρεία FLEXI WHEELS ιδιοκτησίας του κου Λάζαρου Πολυχρονόπουλου η οποία μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει αρκετά τέτοιου είδους κινητά καταστήματα και ετοιμάζει ακόμη περισσότερα.

Πρόκειται στην ουσία για ένα επιχειρηματικό πλάνο το οποίο ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της ελληνικού τύπου "καντίνας" καθώς πλέον μιλάμε για πολύ μεγαλύτερα, πιο οργανωμένα και ολοκληρωμένα καταστήματα πάνω σε ρόδες.

Ο κος Πολυχρονόπουλος μίλησε στην τηλεόραση της ΕΤ3 για το σχέδιο δημιουργίας ενός πάρκου με τέτοιου είδους κινητά καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το οποίο μόλις ολοκληρωθεί θα είναι και το πρώτο του είδους σε όλη την Ελλάδα.



Η ιδέα ενός FOOD TRUCK PARK είναι εξαιρετική για κάθε πόλη ενώ τα παρόμοια κινητά καταστήματα ταιριάζουν "γάντι" στις ανάγκες αναβάθμισης των παραλιακών μπαρ στις πανέμορφες ακτές όλης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς όλα τα μπαρ αυτά λειτουργούν τα τελευταία χρόνια υπό το καθεστώς της "καντίνας".


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top