0

Με μια photoshopαρισμένη φωτογραφία, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης κατάφερε (για άλλη μία φορά) να γίνει viral στα social media.

Στη φωτογραφία, ο δήμαρχος φαίνεται να ορμάει από τη σκηνή του Άρδα στα χέρια του πλήθους που παρακολουθεί μία συναυλία και τα likes πέφτουν βροχή… Φυσικά η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ (κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος στα ‘σχόλια’) παρόλα αυτά, είναι μία φωτογραφία που δεν θα περίμενε κανείς από έναν αυτοδιοικητικό.

Όπως και να ‘χει πάντως, το μήνυμα του κου Μαυρίδη έχει περάσει, αφού κατάφερε να κάνει πολλούς χρήστες του facebook να μιλούν για το φεστιβάλ νεολαίας του Άρδα, που ολοκληρώνεται αύριο (Κυριακή 30/7).

Γενικά πάντως, ο Βασίλης Μαυρίδης έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να τσαλακωθεί, αφού πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό έχει κάνει αναρτήσεις που άλλοι στη θέση του δεν θα τολμούσαν, υπολογίζοντας ακόμη και το «πολιτικό κόστος».

Ο κος Μαυρίδης όμως επιλέγει να εκφράζεται χωρίς (αυτο)περιορισμούς και γι’ αυτό θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ο πιο «yolo» (You Only Live Once) δημαρχος του Έβρου.

https://reportal.gr/2017/07/29/ο-πιο-yolo-δήμαρχος-του-έβρου-είναι-σίγου/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top