0

Μια συμπατριώτισσα μας από το Σουφλί, είναι η νέα Διευθύντρια του ΤΑΡ στην Ελλάδα. Πρόκειται για την Κατερίνα Παπαλεξανδρή, την τοποθέτηση της οποίας ως νέας διευθύντριας του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ για την Ελλάδα από την 1η Σεπτεμβρίου 2017, ανακοίνωσε σήμερα η κοινοπραξία κατασκευής του έργου.

Η κ.Παπαλεξανδρή αντικαθιστά τον Ρίκαρντ Σκούφιας (Rikard Scoufias). Έρχεται στον TAP από την BP Λονδίνου, όπου κατείχε πολλές υψηλόβαθμες θέσεις από το 1998 που εισήλθε στην εταιρεία.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η νέα διευθύντρια έχει σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στις αγορές αερίου και σε μεγάλα έργα αερίου, στις εμπορικές διαπραγματεύσεις και στη διαχείριση ενδιαφερόμενων μερών.

«Εισερχόμαστε τώρα στην τελική φάση υλοποίησης, καθώς ο ΤΑΡ προετοιμάζεται εμπορικά και επιχειρησιακά για να παραλάβει το πρώτο αέριο. Είμαι βέβαιος ότι η πολυετής πείρα της Κατερίνας και οι βαθιές τις γνώσεις σε ό,τι αφορά τη βιομηχανία ενέργειας, την Ελλάδα ως χώρα, και τον Νότιο Διάδρομο Φυσικού Αερίου, θα είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχή και ασφαλή εκτέλεση του έργου μας στην Ελλάδα» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του TAP, Λούκα Σκεπάτι (Luca Schieppati).

Δικαιολογημένα οι συντοπίτες της από το Σουφλί κατέκλυσαν με συγχαρητήρια το facebok, νοιώθοντας χαρά και τιμή που ένας δικός τους, ένας δικός μας άνθρωπος, έχει πλέον μια τόσο κορυφαία και σημαντική θέση στην Ελλάδα. Γιατί και το πόστο της στην πολυεθνική BP ήταν εξίσου κορυφαίο.

http://www.evros-news.gr/2017/07/27/μια-σουφλιώτισσα-η-κατερίνα-παπαλεξα/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top