0

Τεράστιους κλυδωνισμούς στο εσωτερικό της κυβέρνησης αναμένεται να προκαλέσει η δήλωση βόμβα του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σγουρίδη, ο οποίος όχι μόνο υπονόησε αλλά δήλωσε ξεκάθαρα πως ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες.

Στη δήλωσή του ο κ. Σγουρίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum 93.6 δήλωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας ουσιαστικά παραπλάνησε τους αγρότες, όπως είχαν κάνει και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου.

Μάλιστα, ο κ. Σγουρίδης δήλωσε πως οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν κρίνονται από τις πράξεις τους, αλλά από αυτά που λένε και δήλωσε με νόημα πως "εάν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει".

Σημειώνοντας πως ο ίδιος είναι παλιά καραβάνα στην πολιτική δήλωσε πως "δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια".

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου της ραδιοφωνικής εκπομπής εάν αυτό σημαίνει πως ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, ο υφυπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: "όπως και ο προηγούμενος, Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3", εννοώντας τον κ. Σαμαρά και προσθέτοντας "όπως τα λέφτά υπάρχουν" εννοώντας τον κ. Παπανδρέου.

Ξαφνιασμένος ο δημοσιογράφος που άκουγε τον υφυπουργό να κάνει μία τέτοι αναφορά ξαναρωτά εάν ο κ. Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως και ο Σαμαράς για να του απαντήσει ο κ. Σγουρίδης "όπως ο Παπανδρέου πριν".

http://rodopinews.gr/45971


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top