0

Ο George Pickering II κατηγορήθηκε για δύο αδικήματα που αφορούν απειλή ανθρώπινης ζωής με όπλο και φυλακίστηκε. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος νωρίτερα μέσα στο Δεκέμβριο, όταν αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του καθώς του αναγνωρίστηκε ότι ό,τι έπραξε το έκανε ως πατέρας που ήθελε να σώσει το παιδί του…

Ο George Pickering II αρνιόταν να δεχθεί ότι ο εγκεφαλικά νεκρός γιος του δεν θα συνερχόταν ποτέ από το εγκεφαλικό που είχε υποστεί και όταν οι γιατροί του νοσοκομείου Tomball Regional Medical Centre στο Χιούστον πήγαν να κλείσουν το μηχάνημα υποστήριξης ζωής, μετά από συναίνεση της γυναίκας και του άλλου του γιου, ο ίδιος αποφάσισε να καταφύγει στην απειλή με όπλο…

Έτσι, επί 3 ώρες δεν επέτρεπε στους γιατρούς και τους άνδρες της Αστυνομίας να πλησιάσουν το κρεβάτι του γιου του απειλώντας τους με όπλο. Μέχρι που ο 27χρονος έδειξε σημάδια ζωής!

“Παραβίασε το νόμο, αλλά τον παραβίασε για τους σωστούς λόγους. Είμαι εδώ εξαιτίας του. Ήταν η αγάπη. Ήταν η αγάπη. Είναι καθήκον κάθε γονιού να προστατέψει τα παιδιά του και αυτό έκανε”, τόνισε στους δικαστές ο 27χρονος George, προσθέτοντας: “Το σημαντικό είναι ότι είμαι ζωντανός και ο πατέρας μου είναι σπίτι μαζί μας”.

http://rodopinews.gr/45145


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top