0

Ο Περιφερειάρχης έχει θέσει ένα στόχο: Ο τουρισμός στο επίκεντρο των στρατηγικών μας στοχεύσεων. Είναι πασιφανές ότι το 2015 το πετύχαμε και συνεχίζουμε.

Είναι κοινή διαπίστωση στην κοινωνία όλης της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ότι το 2015 σε όλη την παράκτια ζώνη μας, στη Θάσο και τη Σαμοθράκη, σημειώθηκε το αδιαχώρητο στον τουριστικό τομέα. Είναι κοινή διαπίστωση των επαγγελματιών, των ξενοδόχων, όλων.

Οι τουρίστες σχημάτιζαν πολύωρες ουρές αναμονής χιλιομέτρων στους συνοριακούς σταθμούς για να εισέλθουν στην περιοχή μας. Μέσα από μία καθαρή στόχευση που είχαμε όλη τη χρονιά, είδαμε τα αποτελέσματα. Δυστυχώς, όμως, η επιτυχία αυτή της κοινωνίας έφερε σε κάποιους θλίψη, θυμό και μίζερη προσέγγιση.

Οι αποτυχημένοι της προηγούμενης 4ετίας προσπαθούν να συγκαλύψουν την ανεπάρκεια τους και τη ζημιά που προκάλεσαν στην κοινωνία της περιφέρειας μας. Μας έκαναν τελευταίους στην Ελλάδα και από τους τελευταίους στην Ευρώπη και έχουν ονόματα  Καραλίδης και οι περί αυτόν.

Ο δήθεν αντιπολιτευόμενος, που την πολιτική ανεπάρκειά του προσπαθεί να καλύψει με ύβρεις πεζοδρομίου όπως ‘’νταβατζής’’, αυτοπροσδιορίζει την ποιότητα και τον πολιτικό του λόγο. Το άσπρο μαύρο δε γίνεται, όση μαύρη λάσπη κι αν χρησιμοποιήσετε εσείς και το πολιτικό σας φερέφωνο κ. Καραλίδη.

Εμείς είμαστε εδώ για να δουλέψουμε. Εσείς ως αντιπολίτευση, ψάχνετε για ρόλους και ο ανασφαλής επικεφαλής της υπονομεύει τον τουρισμό στην Περιφέρεια.

http://www.gatzoli.gr/2015/12/blog-post_412.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top