0

Διήμερο γεμάτο για τον Α/ΓΕΕΘΑ που συνοδευόμενος απο τον Α/ΓΕΣ πήρε σβάρνα τις Μονάδες του Έβρου και των Νησιών του Βορείου Αιγαίου …

Προγραμματισμένη η όχι η επιθεώρηση των Μονάδων κρούσεως από τον Α/ΓΕΕΘΑ μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι !

Εμείς θα σταθούμε στην επιθεώρηση του ΓΕΕΘΑ όχι στις Μονάδες και τους Σχηματισμούς του Έβρου και των νησιών αλλά στη Συστοιχία Κ/Β του ΠΝ στη Λήμνο !

Εκεί είναι οι καρδιά της Ελληνικής Άμυνας στα Πολεμικά Σκάφη των Τούρκων …Εκεί που όσο και να ψάχνουν οι Τούρκοι δεν πρόκειται ποτέ να ανιχνεύσουν τις συχνότητες των των Ελληνικών EXOCET!
Oι Εποχούμενοι Ελληνικοί EXOCET (πατέντα του δαιμόνιου της φυλής μας ) Είναι ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκικων Πολεμικών Σκαφών στο Αιγαίο και όχι άδικα !

Όταν οι εποχούμενοι Ελληνικοί EXOCET  έκαναν Βολή στο «ΠΒΚ NAMFI» είχαν αποσπάσει τα εύσημα απο την Ομάδα αξιολόγησης του ΝΑΤΟ για την απόκρυψη την ταχυβολία και την άμεση αλλαγή θέσεις βολής !

Την Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, επισκέφθηκε Σχηματισμούς και Μονάδες του Δ΄ Σώματος Στρατού και της ΑΣΔΕΝ, στον Έβρο, στην Σαμοθράκη και στην Λήμνο. Επίσης, στη Λήμνο, επισκέφθηκε το Ναυτικό Σταθμό, τη Συστοιχία Κ/Β του ΠΝ και την 130 Σμηναρχία Μάχης.

http://www.gatzoli.gr/2015/11/blog-post_849.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top