0

Την Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Συνέδριο του Τμήματος Επανορθωτικής Χειρουργικής Ισχίου και Γόνατος, στο ξενοδοχείο Astir Egnatia, στην Αλεξανδρούπολη.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Τμήμα Επανορθωτικής Χειρουργικής Ισχίου & Γόνατος της Ελληνικής Εταιρίας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (Ε.Ε.Χ.Ο.Τ).

Όπως αναφέρει και ο Πρόεδρος του Συνεδρίου καθηγητής Ορθοπαιδικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Κωνσταντίνος Καζάκος, η συνεχής επιμόρφωση των Ορθοπαιδικών σε θέματα επανορθωτικής χειρουργικής του ισχίου και του γόνατος έχει ιδιαίτερη αξία δεδομένου ότι τα θέματα αυτά αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινής κλινικής πράξης στην Ορθοπαιδική. Διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναπτύξουν τις τρέχουσες απόψεις σχετικά με την επανορθωτική χειρουργική του ισχίου και του γόνατος.  Ιδιαίτερα θα δοθεί έμφαση στην εκπαίδευση των ειδικευομένων και για αυτό το λόγο  έχουν προγραμματιστεί πρακτικές ασκήσεις.

Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015
και ώρα 20.00  και την εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιήσει ο καθηγητής Χειρουργικής ΔΠΘ και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Σιμόπουλος με θέμα «Χειρουργική έρευνα: Διαδρομή και προοπτικές».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή Ορθοπαιδικής ΔΠΘ κ. Κωνσταντίνο Καζάκο, Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, στο τηλ. 6944275194

http://www.gatzoli.gr/2015/11/blog-post_341.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top