0

Με ανακοίνωσή τους: "Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Α.Μ-Θ καλούν όλους τους παραγω- γικούς φορείς της περιφέρειάς μας, σε κοινή σύσκε- ψη την Τετάρτη 04 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Στη σύσκεψη θα συζητήσουμε και θα συναποφασίσουμε προτάσεις για την δυσμενή θέση που βρίσκεται ο επιχειρηματικός κόσμος της Αν. Μακεδονίας & Θράκης, μετά από την απίστευτη και πρωτοφανή «λαίλαπα» των 3 μνημονίων που καλούνται να ανταποκριθούν με άνισους όρους στην φοροκαταιγίδα που πλήττει και θα πλήξει ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα τους παραγωγικούς φορείς. Το λαθρεμπόριο – παραεμπόριο, μεγαλοσυμφέροντα και πολυεθνικές έχουν εξουθενώσει τους μικρομεσαίους, δεδομένου ότι, όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι, δεν υπάρχει κανείς σοβαρός μηχανισμός ελέγχου. Οι κοινές προτάσεις που θα διαμορφωθούν θα διαβιβαστούν από τους Προέδρους των Επιμελητηρίων στον Πρωθυπουργό και σε όλους τους αρμόδιους Υπουργούς.

Πρέπει, επίσης, να συντονίσουμε τις ενέργειες για την είσπραξη του 12% επί του συνολικού κόστους μισθοδοσίας, χρησιμοποιώντας ένδικα μέσα διότι υπάρχει κίνδυνος παραγραφής της απαίτησης του 2010.

Η παρουσία σας θα ενισχύσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνουμε.
Με εκτίμηση,

Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων

Ξάνθης Στυλιανός Μωραΐτης, Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης, Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, Καβάλας Άγγελος Τσατσούλης, Εμπορικού & Βιομηχανικού Ροδόπης Νικόλαος Αγγελίδης, Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Ροδόπης Αργύριος Αργυρόπουλος"

http://www.thrakitoday.com/2015/10/blog-post_558.html



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top