0

Οι επιχειρηματίες οι οποίοι αγοράζουν το 50% του ελληνικού βαμβακιού, με επικεφαλής τον Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ επισκέφτηκαν την Ελλάδα. Οι επιχειρηματίες στην επίσκεψη τους είδαν από κοντά το παραγόμενο βαμβάκι  και εξέφρασαν την μεγάλη τους ικανοποίηση για το ότι αγοράζουν το ελληνικό βαμβάκι. Ο επιχειρηματίας Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ δήλωσε πως το βαμβάκι που παρήχθη φέτος στην Θράκη αγοράστηκε όλο.

¨ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ¨

Ο Ατίφ Σιρικτσίογλου-πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας Σιρικτσίογλου Μεσουτζάτ και ταυτόχρονα πρόεδρος του παραρτήματος Καχραμάνμαράς του MÜSİAD, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Γκιουντέμ σχετικά με την επίσκεψη είπε τα εξής :  ¨πραγματοποιήσαμε μια επιχειρηματική επίσκεψη στην Ελλάδα. Είδαμε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε μια σοβαρή οικονομική κρίση. Για πολλά χρόνια ως επιχειρηματίες, συνεχίζουμε να αγοράζουμε βαμβάκι από εδώ. Αυτή την στιγμή η μηνιαία κατανάλωση μας είναι 6 χιλιάδες τόνοι. Μηνιαία παράγουμε 4,5 εκ. μέτρα ύφασμα τζιν.  Ο επιχειρηματίας κύριος Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ μας στηρίζει πολύ στην Ελλάδα. Όλες οι αγορές μας στην Ελλάδα γίνονται με την συμβολή του κυρίου Λεβέντ. Αναλογιζόμενοι πως η Ελλάδα βρίσκεται σε οικονομική κρίση, πιστεύω πως πρέπει ως Τούρκοι επιχειρηματίες να αναλάβουμε μια σοβαρή αποστολή. Αισθανόμαστε ικανοποίηση συνεργαζόμενοι με την Ελλάδα. Είμαστε δύο γειτονικές χώρες που πρέπει να αυξήσουμε την συνεργασία τους. Τουρκία και Ελλάδα μπορούν και πρέπει να πετύχουν πολλά περισσότερα στο πεδίο της εμπορικής συνεργασίας . Αυτό είναι προς όφελος των λαών των δύο χωρών. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως Τουρκία και Ελλάδα κατά την ιστορία για πολλά χρόνια ήταν δύο φίλες χώρες. Στο πλαίσιο αυτό πρέπει να συνεχίσουμε τις εργασίες μας¨.

¨ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΡΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ¨

Ο επιχειρηματίας Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ σε δήλωση του σχετικά με την επίσκεψη στην εφημερίδα Γκιουντέμ, είπε πως όλο το βαμβάκι που παρήχθη στην Δυτική Θράκη αγοράστηκε και πρόσθεσε : ¨Φέτος πουλήσαμε όλο το βαμβάκι που παρήχθη στην Δυτική Θράκη. Επίσης αγοράστηκε το 50% του βαμβακιού που παράγεται στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε τις αγορές βαμβακιού και από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Επιθυμώ να αναφέρω πως φέτος λόγω των καιρικών συνθηκών το βαμβάκι που αγοράζουμε είναι μεσαίας ποιότητας¨.

http://tourkikanea.gr/2015/10/levent-6/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top