0


Στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Σαμοθράκη: Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών», το Μουσείο Ακρόπολης διοργανώνει έναν διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram με θέμα “My Samothraki Exhibition”.

Το Μουσείο προσκαλεί τον κόσμο να δημιουργήσουν μαζί την ψηφιακή έκθεση #MySamothrakiExhibition, μια συλλογή φωτογραφιών, όπου οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις από τη Σαμοθράκη συναντούν τα αρχαιολογικά μυστήρια του νησιού.

Πληροφορίες συμμετοχής

Ανακάλυψες τα μυστήρια της Σαμοθράκης;
Έκανες oρειβασία ή πεζοπορία;
Έκανες camping με την παρέα σου;
Έκανες βουτιές στις βάθρες ή τη θάλασσα;
Δοκίμασες την τοπική κουζίνα;

Ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram με τις εμπειρίες σου χρησιμοποιώντας το hashtag #MySamothrakiExhibition και αυτό που την χαρακτηρίζει περισσότερο από τις 5 κατηγορίες που ακολουθούν: #MySamothrakiMysteries, #MySamothrakiClimbing, #MySamothrakiCamping, #MySamothrakiSwimming, #MySamothrakiEating.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας και κέρδισε δώρα από τα πωλητήρια του Μουσείου, συμμετοχή σε βραδινή παρουσίαση των Αρχαιολόγων – Φροντιστών για την περιοδική έκθεση «Σαμοθράκη: Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών» ή ένα γεύμα στο εστιατόριο με γεύσεις Σαμοθράκης.

http://elthraki.gr/διαγωνισμός-φωτογραφίας-για-τη-σαμο/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top