0

»Αν η Αθήνα κλαίει, η Ρώμη δεν γελά», είμαστε ενωμένοι μαζί σας σε αυτή την ευαίσθητη ιστορική στιγμή. Τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη και τα σχετικά ζητήματα που εγείρονται με το κύμα που ονομάζεται »Μαφία του Κεφαλαίου» θέτουν σε δοκιμασία τις κοινωνικοπολιτικές ισορροπίες.  Αυτές είναι οι στιγμές όπου πρέπει να ενδυναμώσουμε  όλα αυτά που μας ενώνουν καθώς και τις καθημερινές μας υποχρεώσεις.

Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρει η Δήμαρχος Ρώμης σε συγκινητικό μήνυμα που απηύθυνε στον Δήμαρχο Σαμοθράκης.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας μελλοντικής συνεργασίας των Δήμων Ρώμης και Σαμοθράκης εκδηλώθηκε συγκινητική υποστήριξη της Δημάρχου Ρώμης κας Sabrina Alfonsi προς τον ελληνικό λαό. Σήμερα που αναδεικνύεται έντονα το πολιτικό έλλειμμα στις ηγεσίες των κρατών μελών της Ε.Ε. προς το όραμα της ενωμένης Ευρώπης, προκαλεί συγκίνηση η στήριξη θεσμικών φορέων που εκπροσωπούν μεγάλο μέρος των λαών και αφήνουν την ελπίδα ζωντανή ότι οι τεχνοκράτες της »Μαφίας του Κεφαλαίου» θα αποτύχουν και η δημοκρατία και το δίκαιο των λαών θα θριαμβεύσει.

http://www.toscandalo.gr/site/συγκινητικό-μήνυμα-στον-δήμαρχο-σαμο/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top