0

Σε μια δικαστική διένεξη που δεν την είχαν υπολογίσει καθόλου έμπλεξαν εδώ και λίγες ημέρες οι Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Ηλίας Ιωαννίδης και Αλεξάνδρα Τσανάκα, καθώς ο διαχειριστής της πολυκατοικίας και δικηγόρος, Οδυσσέας Καραγιαννακίδης κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Καβάλας, ώστε να μη λειτουργήσουν τα υπό ανακαίνιση γραφεία των τριών νέων βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., πατώντας πάνω στον κανονισμό λειτουργίας της οικοδομής.

Σύμφωνα με αυτόν τον κανονισμό, απαγορεύονταν η χρήση των διαμερισμάτων για δημιουργία πολιτικών γραφείων, υπό τον φόβο ότι μπορεί αυτά να γίνουν στόχοι τυχόν τρομοκρατικών ενεργειών ή καταλήψεων, που θα επηρέαζαν την εύρυθμη ζωή των υπόλοιπων ενοίκων, όπως επίσης υπήρχε η άρνηση για ανάπτυξη δραστηριοτήτων, οι οποίες θα προκαλούσαν μεγάλη συνάθροιση κοινού.

Μάλιστα, η δεύτερη «ρήτρα» ύψωσε «απαγορευτικό» πριν από λίγα χρόνια σε μικροβιολόγο της πόλης μας να στήσει εκεί το εργαστήριο του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να πουλήσει τον χώρο που είχε αγοράσει.

Την Τρίτη (31/3), η εκδίκαση δεν απέφερε στον διαχειριστή έκδοση προσωρινής διαταγής για να μη λειτουργήσουν εκεί τα γραφεία των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με τον δικαστή να απορρίπτει το κατεπείγον του θέματος για έκδοση ασφαλιστικών μέτρων, με το σκεπτικό ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες εντός του χώρου που έχουν νοικιάσει οι κκ. Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης και Τσανάκα.

Ωστόσο, οι ένοικοι διαμέσου του νομικού τους εκπροσώπου είναι αποφασισμένοι να πάνε την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω, καταθέτοντας αγωγή. «Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με τους βουλευτές. Ας μην ερμηνευτεί κάτι τέτοιο. Οι κινήσεις μας είναι σε αυτή την κατεύθυνση, διότι θεωρούμε ότι παραβιάζεται ο κανονισμός λειτουργίας της πολυκατοικίας», ανέφερε στο «Χ» ο κ. Καραγιαννακίδης.

Από την πλευρά της, η βουλευτής Καβάλας, Αλ. Τσανάκα, με δικές της δηλώσεις στην εφημερίδα μας ανέφερε ότι «είμαστε στην τελική ευθεία για να ανοίξουν τα γραφεία μας. Πιθανότατα, την επόμενη εβδομάδα να λειτουργήσουν κανονικά, αφού απομένουν ελάχιστες εργασίες. Αιφνιδιαστήκαμε από αυτή την κίνηση. Δε γνωρίζαμε ότι είχαν τέτοιο πρόβλημα οι ένοικοι», ενώ ερωτηθείσα για το αν σκέφτονται μετά από αυτή την εξέλιξη να αποχωρήσουν, απάντησε: «Έχουμε κάνει κάποια σοβαρά έξοδα για την ανακαίνιση του χώρου. Δεν μπορούμε να φύγουμε τώρα. Άλλωστε, χρονικά θα πάει πίσω ακόμη περισσότερο η εγκατάστασή μας στα γραφεία μας», κατέληξε η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

http://www.xronometro.com/na-pateallou/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top