0

Βραβεύτηκε στην κατηγορία «Επιλογή και Διακράτηση Ανθρωπίνου Δυναμικού»

Mε βραβείο στην κατηγορία «Επιλογή και Διακράτηση Ανθρωπίνου Δυναμικού», διακρίκρηθηκε η εταιρεία, Συστήματα SUNLIGHT, συμφερόντων του Πάνου Γερμανού, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG». Η απονομή των Βραβείων έγινε σε ειδική τελετή κατά τη διάρκεια του 18ου Συμποσίου Ανθρωπίνου Δυναμικού που διοργάνωσε πρόσφατα η KPMG.

Σε συνέχεια του ασημένιου βραβείου υγιεινής και ασφάλειας στο πλαίσιο των Health & Safety Awards υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας και του χάλκινου βραβείου στελέχωσης και διακράτησης προσωπικού από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων το 2014, η SUNLIGHT αποτέλεσε μία εκ των τριών συνολικά εταιρειών που βραβεύθηκαν από την KPMG.

H νέα διάκριση της SUNLIGHT, αφορά στην υλοποίηση ενός πρότυπου προγράμματος στελέχωσης που εξασφάλισε την επιτυχημένη επιλογή, πρόσληψη και ενσωμάτωση 50 νέων συναδέλφων σε διάστημα ενός μόλις μηνός, με στόχο την ανταπόκριση της παραγωγής βιομηχανικών μπαταριών στην αυξημένη ζήτηση που δημιούργησε η έντονη εξωστρεφής πορεία της εταιρείας. Η ενέργεια αυτή, πέρα από την προσθήκη νέων συναδέλφων είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αύξηση της παραγωγής και τη βελτίωση της παραγωγικότητας της εταιρίας, όπως αυτή αποτυπώνεται από σχετικούς δείκτες.

Το βραβείο παρέλαβε ο HR Director της SUNLIGHT και της SUNLIGHT Recycling, Δρ. Κ. Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το συγκεκριμένο έργο, ενώ παράλληλα δήλωσε « Η διάκριση μας δεν αφορά μόνο σε ένα επιτυχές πρόγραμμα στελέχωσης, αλλά παράλληλα επισφραγίζει την προσφορά της εταιρείας στην Ελληνική κοινωνία και την ενίσχυση της εγχώριας αγοράς εργασίας, κυρίως σε περιοχές όπως η Θράκη, που χαρακτηρίζονται από έντονη αποβιομηχανοποίηση και υψηλά ποσοστά ανεργίας.»

http://www.tovima.gr/finance/finance-business/article/?aid=681712

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top