0

Πράξη γίνεται πιθανότατα από τη Δευτέρα 6 Απριλίου, η λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής συλλογής διοδίων, στους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας Οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Epirus Gate, η συγκεκριμένη καινοτομία, αφορά όλους τους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας Οδού, εκτός από το σταθμό διοδίων Μαλγάρων, όπου εκεί η λειτουργία των "Egnatia Cards" έγινε στις 15 Δεκεμβρίου 2014, όταν αντικατέστησε το "TEO PASS" που λειτουργούσε μέχρι τότε.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι οι χρήστες του αυτοκινητόδρομου θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν και ηλεκτρονικά τις διελεύσεις τους από τα διόδια, μέσω των έξυπνων καρτών "Egnatia Cards".

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση της Εγνατίας Οδού για τη διαδικασία και το που θα πρέπει οι χρήστες του αυτοκινητόδρομου να απευθύνονται, προκειμένου να εκδώσουν νέο λογαριασμό ηλεκτρονικής πληρωμής διελεύσεων (Egnatia Cards).

http://drama-tika.blogspot.gr/2015/03/egnatia-card.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top