0

Τον συνωστισμό που επικρατούσε μετά το τέλος της παρέλασης για την 25η Μαρτίου στην πόλη της Ξάνθης εκμεταλλεύτηκε ένας ηλικιωμένος επιδειξίας για να βγάλει το αρρωστημένο πάθος του σε μια γυναίκα που υπέστη σοκ αντικρίζοντάς τον!

Αρχικά, ο δράστης φέρεται να θώπευσε μέσα στο πλήθος την ανυποψίαστη γυναίκα και στη συνέχεια, όταν εκείνη στράφηκε εξαγριωμένη, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα! Η γυναίκα τα έχασε και ο επιδειξίας βρήκε ευκαιρία να χαθεί μέσα στον κόσμο, αλλά εκείνη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ο δράστης κρατείται και θα εξεταστεί από ψυχίατρο, αλλά προκαλεί απορίες το γεγονός ότι ήταν το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες. Μόλις το πρωί του περασμένου Σαββάτου ένας άγνωστος άνδρας κυκλοφορούσε γυμνός στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ πρόσφατα άλλοι επιδειξίες αναστάτωσαν περαστικές γυναίκες σε πάρκο της Ξάνθης.

http://www.protothema.gr/greece/article/462764/xanthi-ilikiomenos-epideixias-htupise-stin-parelasi/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top