0

Με πολλούς επισήμους, χωρίς κάγκελα και περιορισμούς και με …αυξημένο το εθνικό φρόνημα (χωρίς κάποιον εμφανή λόγο) τιμήθηκε η επέτειος της Ελληνικής Εθνικοαπελευθερωτικής Επανάστασης του 1821 στην Κομοτηνή.

Στην εξέδρα των επισήμων ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Παυλίδης, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και υφυπουργός Παναγιώτης Σγουρίδης, ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, ο επίσημος και νόμιμος Μουφτής Ροδόπης Μέτσο Τζεμαλή, ο βουλευτής Ροδόπης και πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης (με τους άλλους δύο βουλευτές, Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ της Κυβέρνησης να βρίσκονται κάτω από την εξέδρα, στο κοινό), οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Ζηλούδης και Νίκος Σωτηρακόπουλος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης Γιώργος Κυμπαρίδης, εκπρόσωποι φορέων, της τοπικής Αστυνομίας καθώς και εκπρόσωποι της ελληνοχριστιανικής εκκλησίας της Αλβανίας.

Το RodopiNews.gr ήταν εκεί και παρουσιάζει ενδεικτικά φωτογραφικά στιγμιότυπα με 262 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Για να δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.842869192452821.1073741919.136697853069962

http://rodopinews.gr/44189


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top