0

Υπερχείλιση παραποτάμων και ρεμάτων, και κατολισθήσεις από χώματα και βράχους που είχαν ως αποτέλεσμα ακόμα και τη διακοπή της κυκλοφορίας σε σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας, άφησαν πίσω τους τα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου...

Η τελευταία περίπτωση διακοπής κυκλοφορίας καταγράφηκε στον νομό Χαλκιδικής, όπου λόγω υπερχείλισης ρέματος διεκόπη η κυκλοφορία στην παράπλευρη οδό της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο 55ο χλμ. εκατέρωθεν (ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και ρεύμα προς Θεσσαλονίκη).

Στον νομό Ημαθίας, λόγω έντονης βροχόπτωσης το Σάββατο, υπερχείλισε ο ποταμός Τριπόταμος, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στις επαρχιακές οδούς Μακροχωρίου - Ταγαροχωρίου και Βέροιας - Λαζοχωρίου.

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων από την περασμένη εβδομάδα ισχύει λόγω έντονης βροχόπτωσης και λιμναζόντων υδάτων στην Παλιά Εθνική Οδό Πολυκάστρου -Θεσσαλονίκης, από το ύψος Λιμνότοπου έως και την διασταύρωση Αξιοχωρίου, στο νομό Κιλκίς. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών και ΠΑΘΕ

Επίσης, από την υπερχείλιση παραπόταμου του Γαλλικού ποταμού, την περασμένη εβδομάδα, εξακολουθεί να ισχύει η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αργυρούπολης - Σεβαστού (Γέφυρα Σεβαστού). Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

Στο νομό Σερρών, λόγω έντονης βροχόπτωσης την περασμένη εβδομάδα, σημειώθηκε έντονη κατολίσθηση από χώματα και βράχους, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Πρώτης - Ι.Μ. Αναλήψεως Σωτήρος.

http://www.serraikanea.gr/koinonia/item/21554-diakopes-kykloforias-sto-odiko-diktyo-tis-kentrikis-makedonias.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top