0

Το επανειλημμένα ντροπιαστικό για την Ξάνθη ζήτημα των αδέσποτων θα απασχολήσει την «ανοιχτή συζήτηση» που συνδιοργανώνουν ο μητροπολιτικός δήμος με τον Φιλοζωικό Όμιλο Ξάνθης το απόγευμα (18.00) της πρωταπριλιάς στην καπναποθήκη «Π» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, με θέμα «Αδέσποτα ζώα συντροφιάς - Υποχρεώσεις του δήμου και του δημότη»…

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Στην ανοιχτή συζήτηση, στην οποία θα παραστούν ο δήμαρχος Ξάνθης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και εκπρόσωποι του Φιλοζωικού Ομίλου Ξάνθης (Φ.Ο.Ξ.) καλούνται αρχικά όλοι οι πολίτες να θέσουν τα ερωτήματά τους αλλά και να προτείνουν λύσεις σε ένα θέμα που αφορά όλους μας.

Προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών, καλούνται να συμμετέχουν (σ.σ. sic) με εκπροσώπους τους, η Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, οι ιδιώτες κτηνίατροι της πόλης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης και η Ελληνική Αστυνομία μέσω του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση όλων απέναντι στο πρόβλημα, η ενημέρωση ως προς τη νομοθεσία που αφορά τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, ο ρόλος του δήμου και του δημότη, η κατανόηση και η ανάληψη ευθυνών, καθώς και η συζήτηση προτάσεων και ιδεών ώστε να καταστεί δυνατή η επίλυση του προβλήματος στην πόλη μας.

http://www.indexanthi.gr/xanthi/society/4942-συζήτηση-για-αδέσποτα.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top