0

Χθες στις 2.00 το μεσημέρι ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Καβάλας ο μαθηματικός Νίκος Μουρτασάγας. Νωρίτερα χθες το πρωί είχες καταθέσει την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος με έγγραφο που κατέθεσε στη γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου, ο νέος βουλευτής Ηλίας Ιωαννίδης.

Ο κ. Μουρτασάγας ορκίστηκε μπροστά στη δήμαρχο, παρουσία και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργου Γραμμένου.

Δεν γνωρίζουμε αν θα παραστεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αύριο το απόγευμα, αφού όπως είπε εκείνη την ώρα είχε προγραμματίσει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στην επόμενη όμως συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά από αυτήν της Πέμπτης θα δώσει κανονικά το παρόν.

Ο κ. Μουρτασάγας εξομολογήθηκε επίσης ότι αυτές τις ημέρες πρόκειται να ξυρίσει το πλούσιο μούσι του, το οποίο αφήνει εδώ κι ενάμιση χρόνο.

Όπως είπε σε αυτούς που δεν ήξεραν, έμενε σκόπιμα αξύριστος μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ – κόμμα, το οποίο θερμά υποστηρίζει – να κερδίσει τις εκλογές και η κυβέρνησή του να ορκιστεί.

Τώρα που κι αυτή η προϋπόθεση εκπληρώθηκε θα ξυρίσει το μούσι του είπε, άρα στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα εμφανιστεί, θα είναι διαφορετικός σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

http://www.proininews.gr/01/28/ορκίστηκε-και-θα-ξυριστεί/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top