0

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης το πρακτικό του Διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου του έργου: «Κατασκευή τεχνικών και έργα συντήρησης στο Πρωτεύον Επαρχιακό Δίκτυο στο τμήμα Ιάσμου – Κοπτερού Ν.Ροδόπης», προϋπολογισμού 150.000€.

Το έργο αυτό, προσωρινής διόρθωσης, κρίθηκε αναγκαίο και υλοποιείται μετά από εντολή του Περιφερειάρχη κ. Γεώργιου Παυλίδη, όταν ο ίδιος διαπίστωσε τον Σεπτέμβριο του 2014, με την ανάληψη των καθηκόντων του, ότι μετά από κάθε βροχόπτωση δημιουργούνται εντονότατα προβλήματα. Θα ακολουθήσει έργο ολικής βελτίωσης με προϋπολογισμό 5 εκ. ευρώ από το ΣΕΣ (νέο ΕΣΠΑ 2014-2020).

Η υλοποίηση με το δημοπρατημένο έργο τεχνικών παρεμβάσεων όπως είναι η κατασκευή νέων κιβωτοειδών οχετών, η εκσκαφή τάφρων και φρεατίων στις συμβολές με το αγροτικό και επαρχιακό δίκτυο, η τμηματική ανακατασκευή των ασφαλτικών της οδού και λοιπές εργασίες, θα εγγυηθούν μεταβατικά την ασφαλή οδική κίνηση των οχημάτων.

Το έργο θα περαιωθεί εντός έξι μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

http://ipatrida.gr/?p=23355

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top