0

“Κακές” λεξούλες φαίνεται πως αναζητούν με μεγάλο ενδιαφέρον κάτοικοι της Ξάνθης στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζονται στο Google Trends η Ξάνθη παρουσιάζεται ως η πρώτη πόλη οι κάτοικοι της οποίας αναζήτησαν τη λέξη “dick” στη μηχανής αναζήτησης της Google, ενώ τη σχετική λίστα συμπληρώνουν ο Πειραιάς και περιοχές της Αθήνας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη λέξη “pussy” έδειξαν μέσα στο 2014 οι κάτοικοι της περιοχής, με την πόλη να αποτελεί την τρίτη κατά σειρά περιοχή της χώρας στην οποία υπήρξαν οι περισσότερες αντίστοιχες αναζητήσεις. Στη σχετική λίστα προηγούνται η Καβάλα και ο Άγιος Δημήτριος.

Την ίδια χρονιά, οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης αλλά και ευρύτερα της Θράκης επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη λέξη “anal”, με τους κατοίκους μάλιστα της Αλεξανδρούπολης να είναι οι πρώτοι στη χώρα στην αναζήτηση της λέξης "Mother I'd Like to Fuck" (MILF) ενώ μέσα στην πρώτη πεντάδα για την ίδια φράση βρίσκεται και η πόλη της Ξάνθης.

http://www.thrakitoday.com/2014/12/anazitoun-kakes-lexoules-sti-google-oi-katoikoi-tis-xanthis.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top