0

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε κατά το ξεκίνημα της περιοδείας του στην Θράκη ο δήμαρχος Στυλίδας και πρόεδρος του κόμματος "Τελεία" Απόστολος Γκλέτσος. Στην Ορεστιάδα ειδικότερα συνάντησε βρήκε έναν καλό φίλο, τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη με τον οποίο και συζήτησαν για ώρα τα προβλήματα της ακριτικής περιοχής.

"Σήμερα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ένα  διαφορετικό κόμμα που θα μας απασχολήσει σοβαρά τον επόμενο καιρό" ανάφερε ο δήμαρχος Ορεστιάδας μετά την συνάντηση του με τον Απόστολο Γκλέτσο.

« Ένα κόμμα που θα έχει συνέχεια για τα επόμενα χρόνια και θα μας απασχολήσει αρκετά σοβαρά το επόμενο  χρονικό διάστημα.  Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και θέλει ανθρώπους που θα μπορέσουν να διεκδικήσουν πλέον σε επίπεδο κοινοβουλίου τα δίκαια της περιοχής με νέα συστατικά. Έχουν ξεφύγει από το παλαιόκομματικό, αυτό που μας έφερε σήμερα μέχρι εδώ. Τον ευχαριστώ θερμά που από τις πρώτες μέρες της περιοδείας του, ξεκίνησε από τον ακριτικό μας νομό για να μπορέσει να κοινοποιήσει και γνωστοποιήσει  το  πρόγραμμά του για τις επερχόμενες εκλογές».

Η περιοδεία του Απόστολου Γκλέτσου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης θα διαρκέσει συνολικά 3 ημέρες και θα ολοκληρωθεί στην Δράμα.

http://www.teleia.com.gr/nea/dilosi-toy-dimarhoy-orestiadas-k-mayridi-vasili-gia-ti-teleia


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top