0

To χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού Δράμας, ένα σημείο αναφοράς της ανάπτυξης της Δράμας αλλά και της Περιφέρειας ΑΜ-Θ συνολικά, τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα και στερούνταν αδειών λειτουργίας.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των υπηρεσιών της Περιφέρειας και του αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη, εκδόθηκε για πρώτη φορά, η με αριθμό πρωτοκόλλου 26834/19-12-2014 άδεια λειτουργίας του και έγκριση του διακριτικού τίτλου «Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού» η οποία ισχύει για 5 έτη.

Ταυτόχρονα προηγήθηκε η νομιμοποίηση αυθαιρέτων κτισμάτων σύμφωνα με τον Ν.4178/2013. Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, κ. Γιώργος Παυλίδης, έδωσε εντολή, κατά το μεταβατικό διάστημα και έως την έναρξη υλοποίησης του master plan που εκπονείται να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες για διασφάλιση ενός επιπέδου λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου, πέραν των συμβατικών υποχρεώσεων της αναδόχου Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης.

Ειδικότερα, ζήτησε να αποκατασταθούν μεταβατικά οι ζημιές που δημιουργούν ζητήματα ασφαλείας σε δημόσια κτίρια, να τοποθετηθούν στα πλέον επικίνδυνα σημεία της οδού προς αυτό στηθαία ασφαλείας, να οριστεί επιβλέπων υπεύθυνος της ΠΕ Δράμας για την επίβλεψη της λειτουργίας και του έργου και να γίνουν τα δέοντα υπό την εποπτεία του αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη.

http://www.faros24.gr/τοπική-αυτοδιοίκηση/item/15615-απέκτησε-άδεια-λειτουργίας-το-χιονοδρομικό-κέντρο-φαλακρού

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top