0

Τα τελευταία χρόνια η τουριστική αγορά της Καβάλας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών από την Ρωσία, με αποτέλεσμα να αυξάνεται αργά αλλά σταθερά ο αριθμός των υπηκόων Ρωσίας που επιθυμούν να επισκεφτούν την περιοχή μας. Αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο, το ρεύμα των επισκεπτών από την Ρωσία (αλλά και από την γειτονική της Λευκορωσία) προβλέπεται αυξημένο, καθώς από τις 28 Μαΐου ως και τον Σεπτέμβριο θα υπάρχει -για πρώτη φορά- απευθείας αεροπορική των πρωτευουσών των 2 χωρών (Μόσχα και Μινσκ, αντίστοιχα) με το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης "Μέγας Αλέξανδρος"!

Μιλώντας για το θέμα αυτό στο Kavala Portal ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουριστικής ανάπτυξης Μιχάλης Αμοιρίδης τόνισε ότι "εδώ και αρκετό καιρό έχουμε έρθει σε επαφή με τουριστικούς πράκτορες από τις χώρες αυτές για να στηρίξουμε την όλη προσπάθεια, καθώς διαπιστώσαμε πως όλο και περισσότεροι υπήκοοι των 2 χωρών ζητούν αυξημένη ξενοδοχειακή υποδομή 4 ή 5 αστέρων σε Καβάλα και Θάσο. Το αποτέλεσμα ήταν να τεθεί ο προγραμματισμός για 2 απευθείας πτήσεις charter ανά 10 ημέρες από Μόσχα για Καβάλα και 1 απευθείας πτήση charter ανά 10 ημέρες από Μινσκ για Καβάλα. Ήδη, μάλιστα, κανονίζουμε υποδοχή στο πρώτο αεροπλάνο που θα προσγειωθεί στο 'Μέγας Αλέξανδρος', με στόχο να προβληθεί στην Ρωσία και την Λευκορωσία το πόσο φιλόξενοι άνθρωποι είμαστε. Σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο για την ρωσική αγορά θεωρούμε ότι αυτή η προσπάθεια είναι αρκετά σημαντική και μπορεί να αποτελέσει τις βάσεις για περαιτέρω συνεργασία με στόχο την προσέλκυση όλο και περισσότερων τουριστών από αυτές τις χώρες."

http://rodopinews.gr/43475

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top