0

4 Αμερικανοί επιβάτες (αδέλφια μεταξύ τους- ηλικίας 60 έως 65 ετών) του κρουαζιερόπλοιου Αζαμάρα που χθες ήρθε στην Καβάλα, χαμήλωσαν τα κινητά τους και διασκέδαζαν σε κατάστημα της πόλης μας. Ήρθαν σε κέφι κι όπως φαίνεται ξέχασαν ότι έπρεπε να βρίσκονται στο λιμάνι συγκεκριμένη ώρα για να αναχωρήσουν με το πλοίο για το υπόλοιπο της κρουαζιέρας.

Ο καπετάνιος περίμενε 15 λεπτά, μετά ξεκίνησε (ώρα 14:45) για την Κωνσταντινούπολη. Οι 4 επιβάτες έφθασαν στο λιμάνι όταν το κρουαζιερόπλοιο ήταν έξω από αυτό. Χθες βράδυ οι 4 Αμερικανοί ταξίδεψαν με λεωφορείο για την Κωνσταντινούπολη όπου σήμερα θα προλάβουν το Αζαμάρα και θα επιβιβαστούν σε αυτό!

Τις ώρες που το κρουαζιερόπλοιο ήταν στην Καβάλα έγινε σε αυτό πλήρης ανεφοδιασμός. Τα τρόφιμα κτλ προέρχονταν από την Ολλανδία πέρασαν εξονυχιστικό έλεγχο μέχρι να φορτωθούν. Με ειδική συσκευή ελέγχθηκαν μήπως σε αυτά υπάρχουν εκρηκτικές ύλες!

https://www.facebook.com/proini.fm

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top