0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας πραγματοποιήσε χθες, Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 επίσκεψη στον Δήμαρχο Ορεστιάδας, κ. Βασίλη Μαυρίδη. Στην συνάντηση που ακολούθησε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν διάφορα θέματα σχετικά με την συνεργασία του Δήμου Ορεστιάδας και του Μουσείου, όπως η συνέχιση της λειτουργίας του και οι ανάγκες που υπάρχουν, αλλά και οι παράλληλες δράσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ορεστιάδας εξέφρασε την αγάπη του για το Μουσείο και τόνισε πως αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη μας και αξίζει την στήριξη της Δημοτικής Αρχής και όλων των Δημοτών της Ορεστιάδας. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και όλα τα Μέλη του Μουσείου θέλουν να ευχαριστήσουν εκ βάθων καρδίας τον Δήμαρχο Ορεστιάδας, κ Βασίλη Μαυρίδη για την θερμή υποστήριξη του.

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top