0

Ένα βίντεο πρόσκληση από τον Αγιο-Βασίλη σε όλα τα παιδάκια, για τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Θούριο Ορεστιάδας.

Όπως πάντα ο Αη-Βασίλης απορρίπτει κάθε άλλη πρόταση και έρχεται κάθε χρόνο ΜΟΝΟ στο Θούριο.

Παιδάκια, αν θέλετε να δείτε τον ΑγιοΒασίλη από κοντά, σας περιμένουμε το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, από τις 3 το μεσημέρι!

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ!

Περισσότερα στο www.thourio.gr



Η Γιορτή Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Θούριο Ορεστιάδας το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 από τις 3 το απόγευμα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στη «Γιορτή Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου» στο Θούριο, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, από τις 3 το απόγευμα.

Θα χαρούμε να υποδεχθούμε μικρούς και μεγάλους, φίλους, γνωστούς και αγνώστους από τα γειτονικά χωριά και πόλεις για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Οι φορείς και σύλλογοι του Θουρίου, οι κάτοικοι του χωριού, ο Αη-Βασίλης, ο κλόουν και ο ξυλοπόδαρος θα σας περιμένουν όλους!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

15:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
Έναρξη προσέλευσης παρέα με Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια

15:30 FACE PAINTING - CLOWN – ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΣ
Η ομάδα ζωγραφικής προσώπου θα δημιουργήσει μοναδικά Χριστουγεννιάτικα σχέδια και φιγούρες στα πρόσωπα των παιδιών. Ο Clown και ο ξυλοπόδαρος θα υποδεχθούν τα παιδιά όλων των ηλικιών και θα κάνουν μαζί τους πολλά τρελά υπαίθρια παιχνίδια και μπαλονοκατασκευές

17:30 ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ
Άναμμα της μεγάλης φωτιάς, χαιρετισμοί - προσφωνήσεις Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

18:00 ΑΦΙΞΗ ΑΓΙΟ-ΒΑΣΙΛΗ
Άφιξη του Αη-Βασίλη, ο οποίος αφού μοιράσει δωράκια σε όλα τα παιδιά θα φωτογραφηθεί στο Θρόνο του με κάθε παιδί χωριστά για μια αναμνηστική φωτογραφία.

18:30 DANCE PARTY για όλους με τον dj «telis»
Χορός για μικρούς και μεγάλους στους ξέφρενους ρυθμούς του μοναδικού dj Telis

21:00 ΠΕΡΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Χρόνια Πολλά και του χρόνου πάλι εδώ

Παράλληλα για τους μεγάλους θα υπάρχει:

Ζεστό καφεδάκι και ζεστή σοκολάτα

Θα «καρβουνο - σχαρώσουμε» για να «τσιμπήσουμε» το κάτι τις!

Το Glühwein ή αλλιώς το “πυρακτωμένο κρασί", που είναι το δημοφιλέστατο στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη, κόκκινο ζεστό γλυκό κρασί με μπαχαρικά. Ό,τι πρέπει για το κρύο!

ΔΩΡΕΑΝ άφθονο σπιτικό κρασί (και τσιπουράκι) για όλο τον κόσμο, προσφορά των οικιακών μικρο-οινοπαραγωγών του χωριού και της γύρω περιοχής.

Και για τις κυρίες θα υπάρχουν Χειροποίητα σπιτικά Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα!

Σας περιμένουμε!

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2015

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top